AirTrack Nordic Gym Wide ilmavolttipatja


 • Voimistelijoille suunniteltu malli

 • Pituudet: 3, 5, 8 ja 12 m. Leveys 2 m ja korkeus 0,3 m

 • Väri: sininen

1199,00 849, 00 € Säästät: 350,00 €
Varastossa
Tarjous voimassa vielä 2 päivää
AirTrack Nordic Gym Wide ilmavolttipatja
AirTrack Nordic Gym Wide ilmavolttipatja
kpl
Tuotetta saatavilla

Rajoitettu erä. Toimi nopeasti!

0€ toimitus yli 30€ tilauksiin

14 pv:n palautusoikeus

Ostetaan usein tämän kanssa
 1. AirTrack Nordic Gym Wide ilmavolttipatja
  AirTrack Nordic Gym Wide ilmavolttipatja
  AirTrack Nordic Gym Wide ilmavolttipatja
  -350 €
  21.7. asti
  Kesän
  varaston
  tyhjennys
  AirTrack Nordic Gym Wide ilmavolttipatja
Osta pakettina ja säästä - 82,47
1 047,90 € 1 199,00 €

AirTrack Nordic Gym Wide ilmavolttipatja

AirTrack Nordic Gym Wide on valikoimamme paksuin (30 cm) ilmavolttipatja, joka täyttää vaativammankin harrastajan kriteerit. Huippuluokkaiset Gym Wide -patjat soveltuvatkin erinomaisesti seuroille, saleihin ja harrastajien käyttöön. Myös kotikäyttäjät nauttivat tämän patjan korkeista pompuista! Gym Wide on valittavana neljässä eri pituudessa: 3 m, 5 m, 8 m ja 12 m. Se on leveydeltään 2 metriä ja paksuudeltaan 30 cm.

AirTrack ilmavolttirata on ilmalla täytettävä voimistelualusta, joka sopii niin sisä- kuin ulkokäyttöön. AirTrack muistuttaa voimistelussa käytettävää joustolattiaa, ja sitä käytetään mm. voimistelussa, cheerleadingissa, parkourissa, trikkauksessa ja kaikenlaisissa pompuissa ja volteissa. Laadukkaat valmistusmateriaalit ja huolellinen tuotantotapa varmistavat sen ilma- ja vesitiiviyden.

Ilmamatto on helppo täyttää ja tyhjentää mukana tulevalla sähköpumpulla. Patjan täyttö tapahtuu vain 30 sekunnissa! Käyttöönotto ja purkaminen puolestaan vievät vain muutaman minuutin. Pumppu mahdollistaa lisäksi yksilöllisesti säädettävän ilmanpaineen/kimmoisuuden matolle. AirTrack on myös kätevä taittaa sekä rullata kasaan ja säilytys onnistuu mukana tulevassa säilytys/kantokassissa.

AirTrack Nordicin tuotteissa on panostettu kestävyyteen, laatuun ja turvallisuuteen. Valmistukseen on käytetty vain parhaita myrkyttömiä raaka-ainemateriaaleja. AirTrack Nordic onkin ylpeä siitä, että se on markkinoiden ainoa Airtrack-valmistaja, jonka tuotteet eivät sisällä muovien pehmentämisessä usein käytettyjä terveydelle mahdollisesti haitallisia ftalaatteja. Lisäksi tuotteiden saumoja ei ole ommeltu, vaan ne on sulautettu yhteen ja peitetty ylimääräisellä kerroksella parhaan ilmatiiviyden saavuttamiseksi.

Ilmavolttirata pehmentää maahantuloa ja mahdollistaa korkeammat pomput. Se vähentää pomppimisesta aiheutuvia ääniä ja sen pintamateriaali estää liukastumiset.

Käytön jälkeen puhdista ja kuivaa ilmavolttiradan pinta. Kun pinta on kuiva, aloita rullaus maton alalaidasta. Varmista, että matto on täysin kuiva ennen rullausta. Kun volttirata on rullattu kasaan, voit sitoa sen naruilla tai laittaa mukana tulevaan säilytys/kantokassiin. Säilytä volttirata aina kuivassa paikassa.

Tuotetiedot:

 • Materiaali: PVC Tarpaulin, Double Wall fabric, 2700 threads per sqm
 • Pumppu: 600W sähköpumppu (CE-hyväksytty) 3 ja 5 metrin patjoissa / 1200W sähköpumppu (CE-hyväksytty) 8 ja 12 metrin patjoissa
 • Mitat: 3 m/ 5 m/ 8 m/ 12 m (pituus) x 2 m (leveys) x 0,3 m (korkeus)
 • Väri: Sininen matto, jossa valkoiset reunat ja viivat
 • Paino: 3,6 kg/m2
 • 2 vuoden takuu
payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi