AirTrack Nordic Carbon ilmavolttirata


 • Asiakkaidemme suosikki AirTrack

 • Pituudet 3, 4, 5, 6 ja 8m, leveys 1,5m ja korkeus 0,15m

 • Värit: minttu, keltainen

599,00 399, 00 € Säästät: 200,00 €
Varastossa
Tarjous voimassa vielä tänään
AirTrack Nordic Carbon ilmavolttirata
AirTrack Nordic Carbon ilmavolttirata
kpl

Rajoitettu erä. Toimi nopeasti!

0€ toimitus yli 30€ tilauksiin

Palautusoikeus 31.1.2023 asti

Ostetaan usein tämän kanssa
 1. AirTrack Nordic Carbon ilmavolttirata
  AirTrack Nordic Carbon ilmavolttirata
  AirTrack Nordic Carbon ilmavolttirata
  -200 €
  27.11. asti
  Black
  Friday
  AirTrack Nordic Carbon ilmavolttirata
 2. AirTrack Nordic Connector
  AirTrack Nordic Connector
  -20 €
  27.11. asti
  Black
  Friday
  AirTrack Nordic Connector
  29, 90 € 49,90
Osta pakettina ja säästä - 120
627,90 €

AirTrack Nordic Carbon ilmavolttirata

AirTrack Nordic Carbon on erikoisvalmisteinen 15 senttiä paksu ja 1,5 metriä leveä AirTrack-patja, jonka pituudeksi voit valita 3-8 metriä. Mustat hiilikuitua muistuttavat reunat ja keltaiset tai mintut yksityiskohdat tekevät tästä AirTrackista tyylikkään. Molemmissa päissä patjaa on koko leveyden mitalta velcro-kiinnikkeet. Tällä AirTrackilla erotut joukosta!

AirTrack Nordicin tuotteissa on panostettu kestävyyteen ja laatuun. Valmistukseen on käytetty vain parhaita myrkyttömiä raakamateriaaleja. Lisäksi saumoja ei ole ommeltu, vaan ne on sulautettu yhteen ja peitetty ylimääräisellä kerroksella parhaan ilmatiiviyden saavuttamiseksi.

AirTrack ilmavolttirata on ilmalla täytettävä voimistelualusta, joka sopii niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Laadukkaat valmistusmateriaalit ja tuotantotapa varmistavat sen ilma- ja vesitiiviyden. Ilmamatto on helppo täyttää ja tyhjentää mukana tulevalla sähköpumpulla. Käyttöönotto ja purkaminen vievät vain muutaman minuutin. Pumppu mahdollistaa lisäksi yksilöllisesti säädettävän ilmanpaineen/kimmoisuuden matolle.

AirTrack on lisäksi kätevä taittaa sekä rullata kasaan ja säilytys onnistuu mukana tulevassa säilytys/kantokassissa. AirTrack muistuttaa voimistelussa käytettävää joustolattiaa, ja sitä käytetään mm. voimistelussa, cheerleadingissa, parkourissa, trikkauksessa ja kaikenlaisissa pompuissa ja volteissa.

Ilmavolttirata pehmentää maahantuloa ja mahdollistaa korkeammat pomput. Se vähentää pomppimisesta aiheutuvia ääniä ja sen pintamateriaali estää liukastumiset.

Käytön jälkeen puhdista ja kuivaa ilmavolttiradan pinta. Kun pinta on kuiva, aloita rullaus maton alalaidasta. Varmista, että matto on täysin kuiva ennen rullausta. Kun volttirata on rullattu kasaan, voit sitoa sen naruilla tai laittaa mukana tulevaan säilytys/kantokassiin. Säilytä volttirata aina kuivassa paikassa.

Tuotetiedot:

 • Materiaali: PVC Tarpaulin, Double Wall fabric, 2700 threads per sqm
 • Pumppu: 600W sähköpumppu (CE-hyväksytty)
 • Kantokassi
 • Mitat: 3-6 m (pituus) x 1,5m (leveys) x 0,15m (paksuus)
 • Väri: musta/keltainen tai musta/minttu
 • Paino: 3,6kg/m2
 • 2 vuoden takuu
payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi