Viking Discs Royal Basket frisbeegolfkori


 • Tuotepäällikkö suosittelee! Erittäin laadukas PDGA-hyväksytty kori

 • Korkeus 143 cm ja halkaisija 66 cm

 • Ketjut: 24 kpl ketjuja kahdessa rivissä

249,00 129, 00 € Säästät: 120,00 €
Varastossa (Määrä: 5+)
Tarjous voimassa vielä tänään
Viking Discs Royal Basket frisbeegolfkori
Viking Discs Royal Basket frisbeegolfkori
kpl
Kiirehdi! Vain muutamia jäljellä!

Rajoitettu erä. Toimi nopeasti!

0€ toimitus yli 30€ tilauksiin

14 pv:n palautusoikeus

Ostetaan usein tämän kanssa
 1. Viking Discs Royal Basket frisbeegolfkori
  Viking Discs Royal Basket frisbeegolfkori
  Viking Discs Royal Basket frisbeegolfkori
  -120 €
  19.6. asti
  Mega
  kesäale
  Viking Discs Royal Basket frisbeegolfkori
Osta pakettina ja säästä - 114,15
218,80 € 353,10 €

Tuotetiedot:

 • Korkeus: 143 cm
 • Halkaisija 66 cm
 • Paino: 20 kg
 • 24 kpl ketjuja kahdessa rivissä

Viking Discs Royal Basket frisbeegolfkori

 • Loistavaa heittotreeniä kilpatason frisbeegolfkorilla: Viking Discs tarjoaa tehokasta harjoittelua varten erinomaisen ja edullisen ratkaisun: Royal Basket -frisbeegolfkorin. Tällä PDGA:n (Professional Disc Golf Association) B-Tier kilpailuihin asti hyväksytyllä korilla viet treenaamisen seuraavalle tasolle. Tässä frisbeegolfkorissa kohtaavat aidon kisakorin laatu ja edullinen hinta.
 • Vankka ja heilumaton: Royal Basket -frisbeegolfkori on korkeudeltaan 143 senttimetriä ja halkaisijaltaan 66 senttimetriä. Korin kokonaispaino on 20 kilogrammaa ja rakenteeltaan se on erittäin tasapainoinen ja vankka. Kori ei siis heilu, vaan pysyy tukevasti paikoillaan koko harjoitusten ajan.
 • Nopea kasata ja purkaa: Yksi Viking Discs Royal Basket -frisbeegolfkorin parhaista puolista on sen erittäin helppo kasaaminen ja siirtäminen. Voit pikaisesti purkaa korin, ottaa sen mukaan ja kasata haluamaasi harjoituspaikkaan. Harjoitusympäristön vaihtaminen luonnistuu siis näppärästi.
 • Paksut ja kestävät ketjut: Tässä frisbeegolfkorissa on ketjuja kahdessa rivissä 24 kappaleen verran. Ketjut ovat valmistettu kestämään kovempiakin iskuja. Kori sopii siis kestävyytensä ansiosta mainiosti kaikentasoisten harrastajien käyttöön. Koria ei kuitenkaan suositella täysin ympärivuotiseen ulkokäyttöön Suomessa. Näin varmistat korin pitkäikäisyyden.
 • Ilmainen ja nopea toimitus: Tarjoamme Viking Discs Royal Basket -frisbeegolfkorille ilmaisen toimituksen. Pian tilauksen tekemisen jälkeen pääset siis aloittamaan heittoharjoitukset ja kehittämään heittosi huipputarkaksi!

Tehokasta heittoharjoittelua missä tahansa

Vankka, mutta helposti kasattava ja siirrettävä

 

Viking Discsin frisbeegolfkori soveltuu loistavasti esimerkiksi omalle pihalle, koululle, leirintäalueiden tai liikkuvien ratojen käyttöön. Kori on korkeudeltaan 143 senttimetriä ja halkaisijaltaan 66 senttiä. Jämäkkä kori on kokonaispainoltaan 20 kilogrammaa, joten se on heilumaton ja vankka. Kori on nopea kasata ja purkaa, mikä tekee siitä kätevästi siirrettävän treenauspaikkojen vaihtuessa.

 

Treenaa missä tahansa

 

Frisbeegolfkorin avulla saat luotua heitto- ja peliolosuhteet lähes minne vain paikkaa ja aikaa katsomatta läpi vuoden. Lähestymisen treenaamista rannalla, puttaamista puistossa tai jos lääniä löytyy, niin jopa väliaikaiset väylät mökille!

 

24 ketjua kahdessa rivissä

 

Tässä frisbeegolfkorissa on 24 kappaletta ketjuja kahdessa rivissä. Ketjut ovat paksut ja kestävät. Koria ei kuitenkaan suositella täysin ympärivuotiseen ulkokäyttöön Suomessa. Näin varmistat korin pitkäikäisyyden.

 

Hio puttitarkkuus huippukuntoon

 

Viking Discs Royal Basket -frisbeegolfkorilla on helppoa ja mukavaa harjoitella heittotarkkuutta omassa rauhassa. Kori sopii mainiosti pienemmällekin pihalle tai alueelle puttitreenausta varten. Viritä siis puttisi millintarkaksi ja paranna tuloksiasi seuraavalla ratakierroksella.

 

Luo itsellesi erinomaiset harjoituspuitteet

 

Tämä frisbeegolfkori soveltuu hyvin kaikentasoisten pelaajien käyttöön ja harjoitustarpeisiin. Viking Discs Royal Basket -frisbeegolfkorilla saat siis laadukkaat ja vakuuttavat harjoituspuitteet taitotasostasi huolimatta

 
payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi