0€ toimitus yli 30€ tilauksiin
Nopea asiakaspalvelu

Kelluvat matot

Kelluva matto on kuin jumppamatto, joka kelluu veden päällä. Sen päällä voi leikkiä, ottaa aurinkoa tai sitä voi käyttää apuna vaikka veneen pesemisessä. Maton koosta riippuen matto kantaa useamman ihmisen tai jopa aurinkotuolin! Vain mielikuvitus on rajana kelluvan maton kanssa!

Yhdistä kelluva matto RÖHNÖ-ilmasohvan kanssa ja saat luotua itsellesi ultimaattisen kelluvan röhnöttely paikan kesäksi!

Kelluvia mattoja on monia eri kokoja moniin eri käyttötarkoituksiin.

Miksi tilata Hobbyboxista?

Saat aidot RÖHNÖ kelluvat matot ilmaisella ja nopealla 1-2 arkipäivän toimituksella!

3 tuotetta

 1. Röhnö Lagoon kelluva matto
  Röhnö Lagoon kelluva matto 399,90 €
  259,90 €
  • Mitat 460 x 178cm
  • Kantavuus max. 450kg
  • Ilmainen toimitus
  Lisätietoja
 2. Röhnö Float kelluva matto
  Röhnö Float kelluva matto 99,90 €
  79,90 €
  • Mitat 200 x 100cm
  • Kantavuus max. 80kg
  • Ilmainen toimitus
  Lisätietoja
 3. Röhnö Wave kelluva matto
  Röhnö Wave kelluva matto 199,90 €
  159,00 €
  • Mitat 260 x 130cm
  • Kantavuus max 150kg
  • Ilmainen toimitus
  Lisätietoja

3 tuotetta

Mikä on kelluva matto ja mihin sitä voi käyttää?

Kelluva matto on kuin jumppamatto, joka kelluu nimensä mukaisesti veden päällä. Se on valmistettu kolmikerroksisesta erityispuristetusta solumuovista eikä näin ollen tarvitse muita apuvälineitä tai ilmaa kelluakseen. Solumuovin pintakäsittely tekee matosta lisäksi hyvin kulutusta kestävää sekä naarmunkestävän. Maton mukana tulee lisäksi tarrahihnat, jotka helpottavat maton kuljettamista ja säilyttämistä. Maton avulla voit leikkiä ja ottaa aurinko vedessä ilman huolta, että se kippaa ympäri kuten normaaleilla ilmapatjoilla on tapana. Kelluva matto on lisäksi helppo pitää puhtaana, käytä rättiä tai sientä pyyhkiäksesi lika pois maton pinnalta.

Kelluva matto on loistava valinta kaikkiin kesän vesileikkeihin! Sen päällä voi ottaa aurinko maaten tai jopa aurinkotuolin kanssa! Voit tasapainoilla sen päällä tai käyttää vaikka laiturin jatkeena. Matto soveltuu myös erinomaisesti apuvälineeksi työtehtäviin, jossa tarvitset kelluvaa alustaa tehtävän suorittamiseksi, kuten veneen pesemisessä.

Kelluvat matot ovat todella kevyitä ja näin ollen myös perheen pienimmät jaksavat niitä helposti kuljettaa ja käyttää! Isoimmassa RÖHNÖ Lagoon matossa on lisäksi yksi läpivienti sekä köysi, joiden avulla se voidaan kiinnittää tarpeen tullen vaikka ankkuriin tai laituriin.

Kelluva matto toimitetaan pakkauksessa rullattuna ja suosittelemmekin ennen ensimmäistä käyttökertaa laittamaan maton muutaman painon alle suoristumaan, jotta sen käyttö vedessä olisi mahdollisimman mukavaa.

payments-logo
© 2020 Hobbybox.fi