Sähköpotkulaudat

2 tuotetta

 1. Sähköpotkulauta Swoop Kruiser Turbo 2000w
  Sähköpotkulauta Swoop Kruiser Turbo 2000w
  Sähköpotkulauta Swoop Kruiser Turbo 2000w
  -800 €
  26.5. asti
  Kevään
  varaston
  tyhjennys
  Sähköpotkulauta Swoop Kruiser Turbo 2000w
  1 190,00 €
  1 990,00 €
  • Tehokas sähköskootteri hyvillä ominaisuuksilla
  • 2000w moottori ja huippunopeus 45 km/h
  • 12 Ah akku, jonka kantama täydellä latauksella jopa 35 km
 2. Skate kypärä - Copper
  -20 €
  26.5. asti
  Kevään
  varaston
  tyhjennys
  Skate kypärä - Copper
  Skate kypärä - Copper
  29,90 €
  49,90 €
  • Skate- ja pyöräilykypärä
  • Säädettävä istuvuus
  • Neljä eri väriä

2 tuotetta

Sähköpotkulauta on hyvä vaihtoehto kävelylle työmatkoilla ja muutenkin hauska kulkuneuvo nopeaan ja ketterään liikkumiseen. Ne ovatkin nopeasti kasvamassa johtavaksi työmatkaliikenneratkaisuksi kaikkialla Euroopassa. Nämä potkulaudat ovat kevyitä ja kokoontaitettavia, joten ne ovat erittäin suosittuja ihmisille, jotka haluavat leikata työmatkaansa tai vain lyhentää kävelyyn kuluvaa aikaa.

Muista nämä, kun ostat sähköpotkulaudan:

Kantavuus: Paino, jonka sähköpotkulauta pystyy kantamaan tarjoten turvallisen ja hallitun ajokokemuksen. Tarkista, että sähköpotkulaudan kantavuus on järkevä sen pääkäyttäjää ajatellen.

Moottorin teho: Henkilökohtainen valinta, lapselle hankittaessa pienempikin moottorin teho riittää. Moottorin teho määrittelee nopeutta, kantomatkaa ja tehokkuutta vaihtelevissa maastoissa.

Toimintasäde: Matka, jonka sähköpotkulauta kulkee yhdellä latauksella. Siihen vaikuttaa ajajan paino, maasto, lämpötila ja ajotyyli.

Pienemmät ja täyskumiset renkaat soveltuvat usein parhaiten koville alustoille, kuten asfaltille. Ilmatäytteiset, suuremmat renkaat sopivat myös pehmeämmille alustoille, kuten soralle.

Sähköpotkulaudat

5 syytä miksi ostaa sähköpotkulauta

Ärsyttääkö ruuhkassa istuminen, parkkipaikan löytämisen vaikeus ja sen kustannukset, ahtaat julkiset kulkuneuvot ja liikenteestä aiheutuvat päästöt? Et ole yksin! Liity siis sähköpotkulautakuskien kasvavaan joukkoon ja hoida lyhyet matkat kätevästi ekologisella sähköpotkulaudalla.

Nopeampaa kuin kävely, helpompaa kuin pyöräily

Vaikka kävely ja pyöräily ovatkin oivia tapoja liikkua paikasta toiseen, molempiin liittyy myös huonoja puolia. Kävely saattaa usein kestää liian pitkään ja joudut lähtemään työpaikalle reilusti aikaisemmin. Pyöräily ei välttämättä onnistu työvaatteissa ja saattaa saada hien pintaan, joka ei ole ihanteellista työpaikalle saapuessa. Ei siis ihme, että ihmiset ovat siirtymässä yhä enemmän sähköavusteisiin kulkuneuvoihin kuten sähköpotkulautoihin ja sähköpyöriin. Jopa 20km/h sähköpotkulaudalla liidättää sinut vaivattomasti ja nopeasti haluttuun kohteeseen ja kokoontaitettavat mallit ovat helppoja kuljettaa ja ottaa mukaan julkisen liikenteen kulkuneuvoihin.

Kustannustehokas vaihtoehto autolle tai kuukausilipulle

Myönnetään, että auton hankkiminen ja ylläpitäminen on iso kuluerä. Vaihtoehtoisesti myös julkisen liikenteen kuukausilippujen hinnat voivat nousta jopa 100€/kk. Vaikka sähköpotkulauta ei korvaa auto pidemmillä matkoilla, se tuo suuria säästöjä polttoainekustannuksissa, auton ylläpitokuluissa sekä parkkimaksuissa.

Helppo ladata työpaikalla ja kotona

Huolettaako, että sähköpotkulaudan akku ei kestä ja et löydä paikkaa missä ladata sitä? Ei hätää, sen lataaminen on yhtä helppoa kuin puhelimen tai läppärin! Sähköpotkulaudan lataaminen tapahtuu normaalin pistorasian kautta mukana tulevalla kompaktilla latauspiuhalla jopa 2-3 tunnissa! Voit näin ollen ladata potkulautasi, vaikka työpäivän aikana ja olla varma siitä, että virta liittää kotiin asti.

Vähennä hiilijalanjälkeäsi

Tehottominta autoliikenne on silloin, kun se tapahtuu pienillä nopeuksilla lyhyillä matkoilla ja jossa on paljon pysähdyksiä ja liikkeelle lähtöjä – juuri sellaista, joka tapahtuu työmatkalla ruuhkaisten kaupunkien läpi. Sen korvaaminen akkukäyttöisellä sähköpotkulaudalla auttaa vähentämään hiilidioksidipäästöjä sekä vähentämään ruuhkassa istumiseen kuluvaa aikaa.

Taloudellisten säästöjen ja ekologisuuden lisäksi sähköpotkulauta on äänetön, hauska ja joustava kulkuneuvo kaikenikäisille käyttäjille!

Säilytä ja huolla sähköpotkulautaasi näin:

Alla mainittujen huolto- ja säilytysvinkkien avulla voit varmistaa, että sähköpotkulautasi pysyy hyvässä kunnossa pitkään. Muista myös lukea sähköpotkulaudan käyttöohjeet huolellisesti ja noudattaa niitä aina käyttäessäsi sähköpotkulautaa.

Säilyttäminen:

 • Pidä sähköpotkulauta puhtaana: Ennen kuin viet potkulaudan sen säilytystilaan, varmista että se on puhdas. Pyyhi pois lika, pöly ja roskat esimerkiksi kostealla liinalla tai rätillä.
 • Säilytyspaikka: Sähköpotkulautaa on suositeltavaa säilyttää kuivassa tilassa, jossa siihen ei pääse liikaa kostetutta. Sähköpotkulauta kannattaa siis säilyttää sisätiloissa tai vähintään katetussa tilassa, joka suojaa sateelta ja kosteudelta.
 • Lataus: Ennen pitkää varastointiaikaa, lataa akku täyteen ja irrota se potkulaudasta. Tämä auttaa pidentämään akun pitkäikäisyyttä ja pitää sen hyvässä kunnossa.
 • Suojaa potkulautaa: Voit käyttää peitettä tai pussukkaa, joka suojaa potkulautaa naarmuuntumiselta ja lialta sekä pölyltä.

Huolto:

 • Tarkista renkaat: Varmista, että renkaat ovat täynnä ilmaa ja ettei niihin ole tullut minkäänlaisia vaurioita. Jos renkaissa on halkeamia tai muita vaurioita, ne pitää vaihtaa mahdollisimman pian.
 • Tarkista jarrut: Tarkista, että jarrut toimivat oikein. Jarrut ovat tärkeä osa potkulaudan turvallisuutta, joten muista pitää niistä hyvää huolta.
 • Puhdista potkulauta: Pidä potkulauta puhtaana pyyhkimällä se kostealla liinalla tai rätillä säännöllisesti.
 • Tarkista akun kunto: Tarkista akun kunto tasaisin väliajoin. Jos huomaat, että akun kesto on lyhentynyt erittäin huomattavasti, se voi olla merkki siitä, että akku on syytä vaihtaa.
 • Muut osat: Suositeltavaa on tarkistaa säännöllisesti myös ohjaustanko, akseli ja muut liikkuvat osat. Näin varmistat, että ajaessa kaikki sujuu mukavasti.
payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi