Ulkoporealtaat

Ilmatäytteinen poreallas on mitä mainioin valinta, jos et halua sijoittaa ulkoporealtaaseen tuhansia euroja. Sähköpumpulla täyttyvä ulkoporeallas on todella helppo ja nopea koota sekä purkaa. Vahvan materiaalinsa ansiosta sinun ei tarvitse pelätä sen repeytymisiä. Voidaan käyttää myös sisätiloissa!

Hobbyboxista löydät laadukkaat NetSpa -ilmatäytteiset ulkoporealtaat, jotka tarjoavat kylpylätason kokemuksen. Kehittyneet ominaisuudet, laadukkaat materiaalit (monikerroksellinen PVC) ja sähkökäyttöinen ilmapumppu takaavat rennon tunnelman.

Tutustu kattavaan valikoimaamme ilmatäytteisiä porealtaita ja löydä Sinulle juuri oikea ulkoporeamme!

Ilmatäytteisillä ulkoporealtailla on lisäksi ilmainen toimitus!

Valintaa täsmääviä tuotteita ei ole.

Miksi valita ilmatäytteinen poreallas?

Hobbyboxin ilmatäytteiset porealtaat tarjoavat viihtyisän tunnelman niin sisä- kuin ulkotiloissa. Kestävien materiaalien ja korkean veden lämpötilan vuoksi altaita voi käyttää pitkälle syksyyn (alin käyttölämpötila 5°C). Lämpötila on mahdollista nostaa jopa 42 asteeseen. Käyttöönotto vie vain 15 minuuttia! NetSpan mallit ovat yksiä markkinoiden ensimmäisiä ilmatäytteisiä porealtaita, jotka tarjoavat korkealaatuiset ominaisuudet kohtuullisilla hinnoilla. Edistyksellinen suodatustoiminto tarjoaa maksimaalisen tehokkuuden samalla säästäen energiaa.

Helppokäyttöisellä digitaalisella keskusohjauspaneelilla säädät kätevästi pumppua, suuttimia sekä lämpötilaa. Suuritehoiset poresuuttimet tarjoavat täydellisen mukavuuden ja rentouttavan kylpyläkokemuksen. NetSpa:n altaiden kansi säästää lisäksi energiaa säilyttämällä lämmön sisällään ja suojaten allasta myös lialta ja roskilta.

Valikoimamme tuotteissa on käytetty viimeisintä tekniikkaa, joka takaa tuotteiden laadun!

Altaiden ominaisuuksia:

  • Älykäs lämmitysyksikkö on ekologinen ja taloudellinen. Kun haluttu lämpötila on saavutettu niin laite katkaisee lämmityksen ja veden lämpötilan laskiessa 2°C, lämmitin käynnistyy automaattisesti.
  • Altaiden rungon materiaali on vahvistettua PVC:tä ja reunojen 20cm paksuus takaa hyvän lämmöneristyksen. Kannen 6mm alumiinipinnoite estää lämpöä karkaamasta kun allasta ei käytetä.
  • Automaattinen lämpötilantunnistin katkaisee lämmittimen, jos veden lämpötila nousee yli 42°C.
  • Virtalähteessä on kolme mekaanista venttiiliä, jotka on suunniteltu estämään veden tunkeutuminen porealtaan sähköisiin osiin.
  • Erittäin hiljainen käyttöääni
  • Lapsilukon avulla, voit estää lapsia käyttämästä ulkoporealtaan ohjauspaneelia.
  • Kaikki valikoimamme altaat ovat CE-hyväksyttyjä