Röhnö-ilmasohvat

Täältä niitä saa! Nimittäin aitoja Röhnö ilmasohvia (ks. VIDEO alla). Voit unohtaa meditaatiot ja mindfullnesit, nimittäin täydelliseen rentoutumiseen riittää yksi Röhnö. Viltit, huovat, ja makuualustat voitkin heivata roskikseen.

Röhnö ilmasohva menee näppärään pikkupussiin ja kulkee siten helposti mukana reissussa kuin reissussa. Festarit, mökkilaiturit, puistot ja uimarannat ovat esimerkkejä täydellisistä röhnöttelymaastoista - mutta vain mielikuvitus on rajana.

Ilmasohva toimii erinomaisesti myös esimerkiksi säkkituolin korvikkeena - täytä Röhnö kun sitä tarvitset ja rullaa takaisiin pussiin käytön jälkeen - näin säästät tilaa myös pienemmässä asunnossa!

SUOSITUIMMAT TÄSSÄ KATEGORIASSA

Nouseva

Rajaa tuotteita

 1. Röhnö Deluxe ilmasohva
  Röhnö Deluxe ilmasohva
  39,95 €
  • Deluxe malli
  • Erotu joukosta
  • #RÖHNÖ
 2. Röhnö Chill ilmasohva, pinkki
  Röhnö Chill ilmasohva, pinkki
  29,95 €
  • Maksimaaliseen rentoutumiseen
  • Uusi muotoilu
  • #RÖHNÖ
 3. Röhnö Hammock Riippumatto
  Röhnö Hammock Riippumatto
  29,90 €
  • Maksimaaliseen rentoutumiseen
  • Ilmavaan lekotteluun
  • #RÖHNÖ
Nouseva

Mikä ilmasohva?

Ilmasohva on ilman pumppua täytettävä ilmatäytteinen sohva täydelliseen rentoutumiseen. Täytät sen vain heilauttamalla pussia edestakaisin kauhoen ilmaa sisään kunnes sohvan pussit ovat riittävän täysiä. Sen jälkeen rullaat sohvan pään kiinni ja näin ilma sohvan sisällä pakkaantuu tiiviimmin ja ilmasohva saa lopullisen muotonsa. Lopuksi suljet vain soljen ja ilmasohva on valmis käytettäväksi! Tuote on myös helppo tyhjentää - avaat vain sohvan pään ja päästät ilmat pihalle, rullaat kasaan ja pakkaat pussiin!

Mihin Röhnö soveltuu?

Röhnöt ovat täydellisiä valintoja festareille, kotipihalle, mökille, rannalle, puistoon ja jopa löhöilyalustaksi kotiin! Käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat! Tuote pakkaantuu pieneen tilaan mukana tulevassa pussissa ja on näin ollen helppo kuljettaa aina mukana. Myöskin painonsa puolesta Röhnö on helppo pakata reissuun, se on nimittäin todella kevyt! Materiaali on kestävää ja ilmasohva kestää jopa 200kg:n painon.

Usein kysytyt kysymykset:

Toimiiko se? KYLLÄ

Täyttyykö se? KYLLÄ

Pitääkö se ilman sisällä? KYLLÄ

Kestääkö se? KYLLÄ

Jos olet erimieltä jostain antamistamme vastauksista, voit aina tulla linjoja pitkin, pistää äkäistä meiliä tai lompsia meidän varastolle Pavintie 2, Vantaa antamaan palautetta. Tällöin hyvitämme tuotteen ja otamme urputuksen nöyrästi vastaan. Mutta me ei tykätä urputuksesta, eikä tehtäisi tämmöisiä lupauksia jos ei luotettaisi tuotteeseen.