Riistakamerat

Valikoimastamme löydät Denverin luotettavat säänkestävät riistakamerat, jotka ottavat erinomaisia kuvia myös pimeässä. Mallit ovat kaikki varustettu laadukkaalla CMOS-kennolla sekä laajalla kuvakulmalla, jotta kohde saadaan varmasti vangittua kuvaan. Kameroiden PIR-sensorit havaitsevat liikkeen jopa 25 metrin päästä ja niiden IP-luokitus on korkea IP65, joka takaa täydellisen suojauksen pölyltä ja joka suunnasta tulevalta vesisuihkulta. Voit olla siis varma, että nämä kamerat kestävät säällä kuin säällä!

Osa kameroista tarjoaa mahdollisuuden myös kuvien ja videoiden lähettämisen suoraan kamerasta puhelimeesi. Liitä vain SIM-kortti riistakameraan ja saat kuvat suoraan puhelimeesi. Riistakamera toimii erinomaisesti myös turvakamerana, jonka saat helposti piilotettua ja naamioitua pihalle.

Tilatessasi riistakameran meiltä tarjoamme siihen, ilmaisen ja nopean 1-2 arkipäivän toimituksen.

SUOSITUIMMAT TÄSSÄ KATEGORIASSA

Nouseva

Rajaa tuotteita

 1. Denver riistakamera Standard
  Denver riistakamera Standard
  79,95 €
  • 5 Mpx CMOS-kenno
  • Erinomaisia kuvia myös pimeässä
  • Ilmainen toimitus
 2. Denver riistakamera Premium
  Denver riistakamera Premium
  99,95 €
  • 8Mpx CMOS-kenno
  • 3 liiketunnistinta
  • Ilmainen toimitus
 3. Denver riistakamera 2G/GSM lähettävä
  Denver riistakamera 2G/GSM lähettävä
  129,95 €
  • 8 Mpx CMOS-kenno
  • 2G/GSM SIM-kortinlukija
  • Ilmainen toimitus
Nouseva

Miksi ostaa riistakamera?

Riistakameroiden käyttö apuvälineenä metsästyksessä on lisääntynyt paljon teknologian kehittyessä. Niitä käytetään ensisijaisesti riistan kuvaamisessa ja eläinten liikkeiden tarkkailussa. Sen lisäksi niitä voidaan käyttää myös omaisuuden kuten mökin tai omakotitalon pihapiirin valvonnassa.

Riistakameroiden ykkösvaltti on niiden hyvä säänkestävyys sekä toiminta paristoilla. Kameroiden kuvanlaatu on hyvä ja kuva-ala laaja, jolloin saadaan tallennettua eläinteen liikkeet mahdollisimman hyvin ja isolta alueelta. Tämän lisäksi ne ovat helppo asentaa ja ulkonäkö on valmiiksi kuvioitu uppoamaan maastoon. Muista, että riistakameran käyttö vaatii aina maanomistajan luvan, eikä kameraa saa käyttää esimerkiksi ihmisten tai julkisten teiden kuvaamiseen. Valtion maille ei saa asentaa riistakameraa ilman Metsähallituksen lupaa.

Pieni koko ja pitkä toiminta-aika valmiustilassa paristoilla ovat riistakameran tärkeimpiä ominaisuuksia. Kamera käynnistyy nopeasti ja automaattisesti heti lähellä tapahtuvan liikkeen tunnistettuaan. Parhaimpien malliemme laukaisunopeus on vain huimat 0,3 sekuntia.

Riistakamerat ovat hyvin pienikokoisia ja vedenpitäviä. Monet kamerat toimivat AA-paristoilla. Niiden virrankulutus on erittäin pientä ja kameroiden valmiustila-aika on jopa kolme kuukautta. Kuvat tallentuvat muistikortille ja kaikki kuvamateriaali on katsottavissa tietokoneella. Valikoimastamme löydät myös etäohjattavia kameroita, jotka lähettävät langattomalla yhteydellä reaaliaikaista kuvaa joko matkapuhelimeesi tai sähköpostiisi.