0€ toimitus yli 30€ tilauksiin
Nopea asiakaspalvelu

Crosstrainerit

Crosstrainer on nykyään yksi suosituimmista kuntoilulaitteista salilla ja kotona. Se tarjoaa hyvän yhdistelmän juoksumattoa, polkupyörää ja stepperiä.

Crosstrainer tarjoaa laajan ja tehokkaan harjoitteen koko keholle ja sen avulla saat kehon suurimmat lihakset töihin. Samalla kehität kestävyyttä ja hapenottokykyä.

Crosstrainerin etuja ovat sen pehmeämpi harjoittelumuoto, jolla ehkäiset mahdolliset vammat sekä harjoittelumäärien nostaminen nopeammin uudelle tasolle.

Hobbyboxin crosstrainervalikoimasta löydät laadukkaat crosstrainerit niin aloittelijalle kun vaativallekin treenaajalle.

Tilatessasi crosstrainerin Hobbyboxista saat sen ilmaisella toimituksella!

1 tuote

 1. Alusmattosarja, 4kpl
  Alusmattosarja, 4kpl 29,90 €
  24,90 €
  • Setissä 4 palaa
  • Palan koko 60x60cm
  • Paksuus 1cm
  Lisätietoja

1 tuote

Crosstrainer

Crosstrainer on täydellinen väline tehokkaan aerobisen treeniin tekemiseen.

Sillä varmistat lämmittelyn ja koko kehon lihasten kehittämisen. Crosstrainer vaikuttaa tehokkaasti niin ylä- ja alavartalon suuriin lihaksiin. Lisäksi crossilla nopeutat aineenvaihduntaasi.

Crosstrainerit soveltuvat kaikenikäisille ja -kuntoisille treenaajille. Ne sopivat hyvin kestävyysharjoitteluun kuin painonpudotukseenkin. Niiden vastusta on helppo säätää omaan kuntotasoon sopivaksi ja elliptisen liikeradan ansioista crossit ovat lisäksi nivelystävällisiä.

payments-logo
© 2020 Hobbybox.fi