0€ toimitus yli 30€ tilauksiin
Nopea asiakaspalvelu

Crosstrainerit

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Crosstrainer

Crosstrainer on täydellinen väline tehokkaan aerobisen treeniin tekemiseen.

Sillä varmistat lämmittelyn ja koko kehon lihasten kehittämisen. Crosstrainer vaikuttaa tehokkaasti niin ylä- ja alavartalon suuriin lihaksiin. Lisäksi crossilla nopeutat aineenvaihduntaasi.

Crosstrainer edistää kestävyyskuntoa, kehittää kaikkia tärkeimpiä lihasryhmiä ja on samaan aikaan hellävarainen nivelille, polville ja selälle. Crosstrainerin liikerata on laaja ja sulava, mutta polkimien ja käsikahvojen ansiosta liike on hallittua koko harjoittelun ajan. Crosstrainer-harjoittelussa yhdistyy työntö- ja vetoliike ja töitä tekevät samanaikaisesti sekä ylä- että alavartalo. Crosstrainer-harjoittelu kehittää kehon suurimpia lihasryhmiä ja laitteella onnistuu niin kevyt lämmittely, lihaskuntoharjoittelu kuin tehokkaat intervallitreenitkin. Crosstrainerin hallittu liikerata ei kuormita niveliä, joten harjoittelu sopii myös kuntoutukseen.

Crosstraineria hankkiessa on tärkeää ottaa huomioon sen vaatima tila, sillä laitteet ovat varsin suurikokoisia. Lisäksi crosstrainer vaatii ympärilleen tilaa, jotta harjoittelu sujuu turvallisesti.

payments-logo
© 2021 Hobbybox.fi