Kaasugrillit

3 tuotetta

 1. Suojapeite Limousin Classic 2
  Suojapeite Limousin Classic 2
  Suojapeite Limousin Classic 2
  -10 €
  23.6. asti
  Mega
  kesäale
  Suojapeite Limousin Classic 2
  39,90 €
  49,90 €
  • Laadukas suojapeite
  • Väri: musta
  • Yhteensopiva Limousin kaasugrilli Classic 2:n kanssa
 2. Suojapeite Limousin Classic 3
  Suojapeite Limousin Classic 3
  Suojapeite Limousin Classic 3
  -10 €
  23.6. asti
  Mega
  kesäale
  Suojapeite Limousin Classic 3
  39,90 €
  49,90 €
  • Laadukas suojapeite
  • Väri: musta
  • Yhteensopiva Limousin kaasugrilli Classic 3:n kanssa
 3. Suojapeite Limousin Royal 4+1 Stainless
  Suojapeite Limousin Royal 4+1 Stainless
  Suojapeite Limousin Royal 4+1 Stainless
  -10 €
  23.6. asti
  Mega
  kesäale
  Suojapeite Limousin Royal 4+1 Stainless
  39,90 €
  49,90 €
  • Laadukas suojapeite
  • Väri: musta
  • Yhteensopiva Limousin Kaasugrilli Royal 4+1 Stainless:n kanssa

3 tuotetta

Mikä onkaan parempaa, kuin grillaaminen Suomen kesällä. Grillaaminen mahdollistaa ystävien ja perheen yhteisen makuhetken. Grillasitpa sitten takapihallasi, mökillä tai vaikka veneen kannella, on makunautintosi taattu laadukkaalla kaasugrillillä. 

Kaasugrilli lämpenee erittäin nopeasti, joten sen avulla pääset nauttimaan grillaamisesta äkillisen himonkin yllättäessä. Valikoimastamme löydät varmasti juuri sinulle sopivan kaasugrillin aina aloittelevasta grillaajasta kokeneeseen konkariin.

Nyt tyylikkäät ja laadukkaat kaasugrillit kesäkeittiöihin ja terasseille Hobbyboxista ilmaisella toimituksella!

Usein kysyttyjä kysymyksiä kaasugrilleistä

Miten kaasugrilli toimii?

Kaasugrillit toimivat nimensä mukaisesti kaasulla ja ovat mukavan nopeita ja helppokäyttöisiä. Nykyään useimmat kaasugrillit syttyvät näppärästi nappia painamalla ja lämpenevät jo 5-10 minuutissa käyttökuntoon. Kaasugrillin ”polttoainetta” eli nestekaasua saa helposti ostettua esimerkiksi huoltoasemilta tai rautakaupoista ja riittoisa kaasupullo riittääkin monesti jopa koko kesän grillailuihin! Kaasugrilli on siis helppokäyttöinen, nopea saada lämpimäksi ja paistopinta-alaa riittää monesti isommallekin porukalle. Avaa siis vain kaasu, paina sytytysnappia ja 10 minuutin päästä voitkin jo aloittaa grillaamisen!

Mitä hyötyä on kaasugrillistä?

Kaasugrilli on ihanteellinen valinta, jos haluat ettei grillaaminen vaadi esivalmisteluja ja voit nopeallakin aikataululla tehdä grilliruuat. Lisäksi kaasugrillissä on usein runsaasti pinta-alaa eli grillaaminen onnistuu yhtäaikaisesti isommallekin porukalle!

Hyödyt niputettuna:

 • Helppokäyttöinen: ei esivalmisteluja, kuhan grillissä on kaasua, voit vain painaa nappia sytyttääksesi grillin ja muutamissa minuuteissa grilli on valmis käytettäväksi. Lisäksi voit helposti säätää lämpötilaa vaihtelemalla kuinka paljon kaasua päästät grillin polttimoihin.
 • Nopea: kaasugrilli lämpenee erittäin nopeasti, jo 5-10 minuutissa.
 • Tilava: kaasugrilleissä on usein suuri paistopinta-ala ja lisäksi monesti vielä lämpöhylly grillauspinnan yläpuolella, johon voit laittaa ruokaa odottelemaan lämpimässä.
 • Helppo puhdistaa:grillauksen jälkeen polta grilliä hetki täydellä teholla ja sen jälkeen vain puhdista ritilä grilliharjalla. Nopeaa ja tehokasta.
 • Monipuolinen: kaasugrillissä on usein erilaisia ritilöitä tai voit vaihtaa itse niitä: valurautaritilä, paistotaso, lämpöhylly yms. Voit siis kokata useita erilaisia asioita samaan aikaan, erityisesti jos grillissä on useampia polttimoita niin voit säätää jokaisen lämpötilaa myös sopivammaksi. Lisäksi monissa kaasugrilleissä on sivukeitin, jossa voit esimerkiksi keittää perunat grillauksen sivussa.

Mitä kannattaa ottaa huomioon kaasugrilliä valitessa?

 • Miten isolle porukalle yleensä grillaat? Kasvata polttimoiden ja grillauspinta-alan määrää mitä isommalle porukalle grilli on pääsääntöisesti käytössä.
 • Kaasugrillit ovat usein painavia eli varsinkin jos ostat isomman mallin, varmista että kaasugrillissä on pyörät.
 • Mieti myös etukäteen tarvitsetko myös kenties sivukeitintä grilliin. Lisäksi kannattaa miettiä mitä lisävarusteita olisi hyvä ostaa heti alkuun, kuten esimerkiksi grilliharja helppoon grillin puhdistukseen.
 • Lopuksi mieti vielä budjettisi. Kaasugrillejä löytyy useammassa hintaluokassa ja juuri tarpeiden kartoituksen kautta löydät sopivan yhdistelmän ominaisuuksia ja hintaa itsellesi.

Saako kaasugrilliä käyttää parvekkeella?

Parvekkeella voi nimenomaan käyttää juuri joko sähkö- tai kaasugrilliä. Avotuli sekä kertakäyttögrillit eivät kuulu parvekkeelle. Turvallisuusohjeita tulee kuitenkin noudattaa huolella eli kaasugrillin tapauksessa nestekaasupullo tulee säilyttää suojatussa paikassa eikä se saa kuumentua liikaa auringossa. Ja jos parveke on lasitettu, tulee muistaa huolehtia riittävästä tuuletuksesta.
payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi