Deep Sea SUP-lautasetti Kayak Pro


 • SUP-lauta ja kajakki samassa paketissa

 • Pituus 300 cm ja kantavuus 115 kg

 • Setti sisältää: SUP-lauta, SUP-mela/kajakkimela, kajakki-istuin, pumppu ja kantokassi

499,00 199, 00 € Säästät: 300,00 €
Varastossa (Määrä: 5+)
Tarjous voimassa vielä 3 päivää
Deep Sea SUP-lautasetti Kayak Pro
Deep Sea SUP-lautasetti Kayak Pro
kpl
Kiirehdi! Vain muutamia jäljellä!

Rajoitettu erä. Toimi nopeasti!

0€ toimitus yli 30€ tilauksiin

14 pv:n palautusoikeus

Ostetaan usein tämän kanssa
 1. Deep Sea SUP-lautasetti Kayak Pro
  Deep Sea SUP-lautasetti Kayak Pro
  Deep Sea SUP-lautasetti Kayak Pro
  -300 €
  26.5. asti
  Kevään
  varaston
  tyhjennys
  Deep Sea SUP-lautasetti Kayak Pro
Osta pakettina ja säästä - 292,28
238,90 € 538,90 €

Tuotetiedot:

 • Mitat: 300 x 76 x 15 cm
 • Kantavuus: 115 kg
 • SUP-mela/kajakkimela (pituussäädettävä, 3-osainen)
 • Kajakki-istuin
 • Pumppu
 • Kantokassi
 • Korjaussetti
 • Dropstitch-ydin
 • Suositeltu paine 12 psi, max 15 psi

Deep Sea SUP-lautasetti Kayak Pro

SUP-lauta on kesän ehdoton ykköstuote, joka tempaa mukaansa unohtumattomiin vesiseikkailuihin! Deep Sea Kayak Pro on upean monipuolinen SUP-lauta, jonka saat muutettua kädenkäänteessä kajakiksi mukana tulevalla kajakki-istuimella. Tämä SUP-lauta on tukevan Dropstitch-ytimensä ansiosta erittäin vakaa ja helposti hallittava. Deep Sea Kayak Pro on pumpattava ja kokoontaitettava, joten sitä on helppo säilyttää ja kuljettaa mukana. Setti sisältää SUP-laudan lisäksi pituussäädettävän melan, jonka voi muuttaa kajakkimelaksi, painemittarilla varustetun pumpun, kantokassin ja paikkaussarjan.

 • Monipuolinen SUP-lauta: Deep Sea Kayak Pro SUP-lauta on kestävä, kajakki-istuimensa ansiosta monikäyttöinen ja vesillä erinomaisesti liikkuva SUP-lauta. Tämä 300 senttimetriä pitkä lauta on mukavan vakaa ja helposti ohjattava. Rakenteensa ja hallittavuutensa ansiosta se sopii kelle tahansa. Lautaan kiinnitettävä kajakki-istuin tekee melomisesta erityisen helppoa ja tasapainoista. Kajakki-istuin on hyvä vaihtoehto esimerkiksi polvivaivoista kärsiville tai sellaisille aloittelijoille, jotka kokevat laudalla seisomisen liian isoksi haasteeksi.
 • Laadukasta Dropstitch-materiaalia: Deep Sea Kayak Pro -SUP-laudan ydin on valmistettu Dropstitch-materiaalista, jota käytetään useissa ilmatäytteisissä SUP-laudoissa, kumiveneissä ja muissa vesillä käytettävissä välineissä. Materiaalina se on kestävää, eikä kolhut tai pienet osumat riko lautaa. Lisäksi tässä SUP-laudassa on liukastumisia estävä pinta. Deep Sea Kayak Pro -SUP-laudalla liikut siis sulavasti ja tasapainoisesti vesillä.
 • Lautasetti sisältää mainiot lisävarusteet: Deep Sea Kayak Pro -lautasetissä laudan mukana tulevat sen täyttämiseen tarkoitettu pumppu, näppärä pituussäädettävä mela, kuljettamista helpottava kantokassi, paikkauksiin sekä huoltoon tarkoitettu korjaussarja ja kajakki-istuin, jolla laudan saa muunnettua helposti kajakkityyliseksi. Tällä setillä SUP-lautailun aloittaminen luonnistuu mainiosti.
 • Hauska ja aktivoiva liikuntamuoto: SUP-lautailu on virkistävä ja mieluisa kesäharrastus, sillä suppaillessa pääset nauttimaan upeasta säästä ja kauniista maisemista. Suppailu on myös erittäin tehokkaasti koko vartaloa aktivoivaa liikuntaa, mikä kehittää kuntoasi, kehonhallintaasi ja tasapainoasi. SUP-lautailu sopii mainiosti leppoisaksi liikuntaharrastukseksi, jonka parissa voit rauhoittua kevyesti tai tehdä pidempiä ja haastavampiakin treenejä.
 • Ilmainen toimitus ja vuoden takuu: Tarjoamme Deep Sea Kayak Pro -lautasetille ilmaisen toimituksen ja yhden vuoden mittaisen takuun. Deep Sea -SUP-laudoissa on panostettu helppokäyttöisyyteen, materiaalien laatuun ja kestävyyteen.

Jämäkkä, virtaviivainen ja tasapainoinen SUP-lauta

SUP-lautailu on yksi kesän virkistävimpiä ja hauskimpia harrastuksia. Viime vuosien aikana valtavasti suosiotaan kasvattanut suppailu sopii monille liikuntamuotona, sillä sen aloittaminen ja perusteiden oppiminen on helppoa. SUP-lautailuharrastuksessa loistavasti alkuun pääset Deep Sea Kayak Pro -laudalla, joka täyttää myös kokeneen ja taitavan suppailijan vaatimukset.

Täydellinen valinta niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin harrastajalle

Deep Sea SUP-laudoissa kohtaavat vahva laatu ja kohtuulliset hinnat. Laadukkaan ilmatäytteisen Deep Sea Kayak Pro -laudan käyttöönotto käy näppärästi lautasetin mukana tulevalla pumpulla. Laudan ydin on loistavasti vesiurheiluun soveltuvaa Dropstitch-materiaalia, mikä tekee laudasta jämäkän ja virtaviivaisesti liikkuvan. Kolhut tai pienet osumat laituriin eivät siis riko lautaa. Lisäksi laudassa on liukastumista estävä pinta ja sen painokapasiteetti on 115 kilogrammaa.

Erinomaiset lisävarusteet

Deep Sea Kayak Pro SUP-lautasetti sisältää SUP-laudan lisäksi pituussäädettävän melan, korjaussarjan, pumpun laudan täyttämistä varten, kätevän kantokassin ja laudan päälle kiinnitettävän kajakki-istuimen. Tyhjennettynä saat laudan mahtumaan pieneen tilaan ja sen mukana tulevassa kantokassissa kuljetat sen helposti paikkaan kuin paikkaan. Pumpulla voit täyttää sen nopeasti missä vain ja lähteä vesille pikaisesti.

Loistavan tehokasta liikuntaa

Suppailu on virkistävää, mutta samalla mieltä rauhoittavaa liikuntaa kesän upeimmilla keleillä. Upeissa järvi-, meri- tai jokimaisemissa viihtyy mainiosti SUP-laudalla meloessa. Suppailu on todella hyvin koko vartaloa aktivoivaa liikuntaa, mikä kehittää lihaskunnon lisäksi tasapainoa ja kehonhallintaa. SUP-lautailu sopiikin kaikenikäisille ja eri kuntotasoisille henkilöille, sillä suppaillessa voit itse määrittää oman vauhtisi ja rasituksen tason. Deep Sea Kayak Pro -lauta on erityisen hyvä ensimmäinen SUP-lauta aloittelijalle, sillä se tarjoaa sulavaa ja tasapainoista liikkumista vesillä.

Taattua Deep Sea -laatua

Deep Sea SUP-laudoissa on panostettu materiaalien laatuun ja kestävyyteen – juuri siksi tarjoammekin Deep Sea SUP-laudoille täyden vuoden mittaisen takuun. Mahdollisia pieniä paikkailuja varten lautasetin mukana tulee paikkaussarja, jolla laudan huoltaminen luonnistuu kätevästi.

payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi