Core Juoksumatto 5000


 • Kovaan käyttöön suuuniteltu laadukas juoksumatto tehokkaalla 5 hv moottorilla

 • Nopeus säädettävissä 1-20 km/h ja kallistuskulma 0-15 %

 • Näytön toiminnot: Aika, nopeus, matka, kalorit, pulssi, mp3, kaiuttimet, Bluetooth, USB, Fit-show app

1995,00 999, 00 € Säästät: 996,00 €
Varastossa (Määrä: 5+)
Tarjous voimassa vielä 2 päivää
Core Juoksumatto 5000
Core Juoksumatto 5000
kpl
Ennakkotilaustuote - Toimitukset alkavat 26.04.2024

Rajoitettu erä. Toimi nopeasti!

0€ toimitus yli 30€ tilauksiin

14 pv:n palautusoikeus

Ostetaan usein tämän kanssa
 1. Core Juoksumatto 5000
  Core Juoksumatto 5000
  Core Juoksumatto 5000
  -996 €
  6.3. asti
  Varaston
  Muutto
  ale
  Core Juoksumatto 5000
Osta pakettina ja säästä - 1 009,75
1 073,80 € 2 104,80 €

Tuotetiedot:

 • Teho: 5 HV
 • Nopeus: 1-20 km/h
 • Kallistuskulma: 0-15 astetta
 • Näyttö: 7'' LCD
 • Toiminnot: Aika, matka, nopeus, kalorit, pulssi, mp3 kaiuttimet, Bluetooth, USB, Fit-Show App
 • Käyttäjän maksimipaino: 150 kg
 • Käyttäjän suosituspituus: 140-200 cm
 • Vaimennettu juoksumatto
 • Matonkallistus: Automaattinen 0-15 astetta
 • Hydraulinen vaimennus rungossa
 • Hydraulinen kokoontaitto
 • Automaattinen juoksumaton öljyn lisäys
 • Pyörät
 • Paino: 102 kg
 • Pituus: 196 cm
 • Korkeus: 92 cm
 • Leveys: 139 cm

Pakkauksen mitat:

 • Paino: 118 kg
 • Pituus: 207 cm
 • Korkeus: 97 cm
 • Leveys: 44,5 cm

Core juoksumatto 5000

  Nosta kotiharjoittelusi uudelle tasolle Core juoksumatto 5000:n avulla. Tämä juoksumatto on kuntoiluteknologian voimanpesä sekä aloittelijoille että kokeneille urheilijoille. Tyylikkään muotoilunsa lisäksi tämä juoksumatto tarjoaa säädettävät nopeustoiminnot sekä automaattisen kaltevuustoiminnon erilaisten maastojen simuloimiseksi, tehden jokaisesta juoksusta uuden haasteen.

  Edistynyt vaimennusjärjestelmä varmistaa mukavan askeleen, kun taas intuitiivinen 7 tuuman LCD-näyttö pitää kaikki oleelliset tilastosi ulottuvillasi. Juoksumatosta löytyy myös kaikki tarvittavat multimediayhteydet viihdyttävää harjoittelua varten. Juoksumatto on myös helppo säilyttää sen hydraulisen taittojärjestelmän ansiosta. Core juoksumatto 5000 on ultimaattinen kuntoilusijoitus kenelle tahansa, joka haluaa vakavissaan kohottaa kuntoa kotoa käsin.

 • Monipuolinen suorituskyky ja mukauttaminen: Tämä juoksumatto tarjoaa laajan valikoiman harjoittelun intensiteettejä. Olitpa sitten tähtäämässä kevyeen kävelyyn tai haastavaan mäkijuoksuun, voit helposti räätälöidä harjoituksesi vastaamaan kuntoilutasoasi ja tavoitteitasi. 5 hv:n moottori varmistaa sileän ja johdonmukaisen tehon, tehden juoksustasi yhtä mukavaa kuin tehokasta.
 • Edistynyt vaimennusjärjestelmä: Core juoksumatto 5000 on suunniteltu nivelillesi ajatellen. Maton vaimennuksen ja hydraulisen runkovaimennuksen yhdistelmä vähentää merkittävästi iskua polviisi ja nilkkoihisi, tarjoten turvallisen ja mukavan juoksukokemuksen. Tämä ominaisuus on erityisen tärkeä pitkäaikaien kuntoilijan terveydelle, sillä se mahdollistaa kovemman ja pidemmän harjoittelun ilman loukkaantumisen riskiä.
 • Vuorovaikutteiset ja viihdyttävät ominaisuudet: Pysy motivoituneena ja viihdytettynä 7 tuuman LCD-näytön avulla, joka tarjoaa yhteyden MP3:een, kaiuttimiin, Bluetoothiin, USB:hen ja Fit Show -sovellukseen. Tämä vuorovaikutustaso ei ainoastaan salli sinun seurata edistymistäsi ajan, nopeuden, etäisyyden, kalorien ja sykkeen suhteen, vaan pitää myös harjoituksesi nautinnollisina suosikkimusiikkisi tai podcastejesi kanssa, parantaen kokonaisvaltaista harjoitus kokemustasi.
 • Mukavuus ja käytön helppous: Juoksumaton hydraulinen taittojärjestelmä ja sisäänrakennetut pyörät tekevät siitä erittäin helpon liikuttaa ja säilyttää, säästäen tilaa kotona. Automaattinen juoksumaton öljyn lisäysominaisuus varmistaa, että kone pysyy huippukunnossa minimaalisella ylläpidolla, tarjoten enemmän aikaa keskittyä kuntoilutavoitteisiisi.
 • Kestävyys ja käyttäjäystävällinen muotoilu: Rakennettu kestämään käyttäjiä, joiden paino on jopa 150 kg ja pituus 140-200 cm. Tämä juoksumatto on sekä vankka että kestävä. Sen suuret mitat ja vankka rakenne takaavat vakauden käytössä, tehden siitä luotettavan laitteen päivittäiseen harjoitteluun.

Core - Tietoa tuotemerkistä:

Coren tuotevalikoima erottuu huolellisesta yksityiskohtien huomioimisesta ja järkkymättömästä keskittymisestä kestävyyteen, toiminnallisuuteen ja esteettiseen vetovoimaan. Jokainen laite, juoksumatoista ja elliptisistä laitteista kiinteisiin pyöriin ja voimaharjoittelukoneisiin, on suunniteltu täyttämään korkeimmat suorituskyvyn ja turvallisuuden standardit. Core ymmärtää, että kuntoilumatkat ovat henkilökohtaisia ja vaihtelevia, minkä vuoksi se tarjoaa monipuolisen valikoiman tuotteita eri mieltymyksiä, kuntoilutasoja ja tilavaatimuksia varten.Core juoksumatto 5000 - Missä suorituskyky kohtaa mukavuuden

Valitse Core juoksumatto 5000 sen vertaansa vailla olevan suorituskyvyn, mukavuuden ja teknologian yhdistelmän vuoksi. Se tarjoaa monipuolisen nopeus- ja kaltevuusalueen jokaiselle kuntoilutasolle, yhdistettynä ylivoimaiseen vaimennusjärjestelmään mukavaa juoksua varten. Sen käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, multimediayhteyksien ja helpon säilytyssuunnittelun ansiosta se on täydellinen valinta kenelle tahansa, joka haluaa nostaa kotiharjoittelukokemuksensa ammattimaiselle tasolle juoksumaton avulla.

Nivelterveyden vaikutus

Edistynyt vaimennusjärjestelmä käsittelee yhtä juoksijoiden ja kävelijöiden yleisimmistä huolenaiheista: nivelstressiä ja loukkaantumisriskiä. Korkean iskun harjoittelu voi johtaa ongelmiin, kuten juoksijan polveen, säärihaavoihin ja muihin stressiin liittyviin vammoihin. Absorboimalla merkittävän osan iskusta, joka muutoin siirtyisi polviin, nilkkoihin ja lonkkiin, Core juoksumatto 5000:n vaimennusjärjestelmä mahdollistaa käyttäjien osallistua harjoituksiinsa paljon pienemmällä loukkaantumisriskillä. Tämä voi olla mullistavaa käyttäjille, jotka ovat kokeneet nivelkipua tai vammoja aiemmin, tarjoten turvallisemman tavan harjoitella ja ylläpitää kuntoa.

Henkilökohtainen viihde ja motivaatio

Mahdollisuus yhdistää erilaisiin medioiden ja kuntoilusovellusten suoraan juoksumaton näytöltä antaa käyttäjille mahdollisuuden personoida harjoitteluympäristönsä. Kuuntelemalla heidän suosikkimusiikkiaan, podcastejaan tai äänikirjojaan voi tehdä harjoitusistunnoista nautinnollisempia ja mukaansatempaavia, vähentäen ponnistelun havaintoa ja tehdäen siitä helpompaa pidentää harjoituksen kestoa tai intensiteettiä. Tämän harjoituskokemuksen personoinnin voi merkittävästi lisätä motivaatiota ja sitoutumista säännölliseen kuntoilurutiiniin, johtaen pitkäaikaisiin terveyshyötyihin.

Tilankäytön tehokkuus ja joustavuus

Monissa kodeissa tila on premium-hyödyke, ja mahdollisuus helposti taittaa ja säilyttää juoksumatto käytön jälkeen on pelinvaihtaja. Hydraulinen taittojärjestelmä mahdollistaa juoksumaton nopean ja vaivattoman tiivistämisen, mahdollistaen asuintilan vapauttamisen muihin toimintoihin. Tämä joustavuus on ratkaisevan tärkeää käyttäjille, jotka asuvat asunnoissa tai pienemmissä taloissa, joissa suurten kuntoilulaitteiden pysyvä asennus ei ole käytännöllinen. Mahdollistamalla tehokkaamman tilankäytön, Core juoksumatto 5000 sopii saumattomasti käyttäjän elämäntapaan, rohkaisten säännölliseen harjoitteluun kompromisoimatta heidän kodin toiminnallisuutta.payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi