AirTrack Nordic Standard ilmavolttirata


 • Kovaan käyttöön suunniteltu ilmavolttirata

 • Pituudet: 3, 4, 5, 6, 7 tai 8 m. Leveys 1 m ja korkeus 0,1 m

 • Värit: minttu, sininen, pinkki

379,00 189, 00 € Säästät: 190,00 €
Varastossa
Tarjous voimassa vielä 2 päivää
AirTrack Nordic Standard ilmavolttirata
AirTrack Nordic Standard ilmavolttirata
kpl
Tuotetta saatavilla

Rajoitettu erä. Toimi nopeasti!

0€ toimitus yli 30€ tilauksiin

14 pv:n palautusoikeus

Ostetaan usein tämän kanssa
 1. AirTrack Nordic Standard ilmavolttirata
  AirTrack Nordic Standard ilmavolttirata
  AirTrack Nordic Standard ilmavolttirata
  -190 €
  21.7. asti
  Kesän
  varaston
  tyhjennys
  AirTrack Nordic Standard ilmavolttirata
Osta pakettina ja säästä - 136,34
817,90 €

Tuotetiedot:

 • Materiaali: PVC Tarpaulin, Double Wall fabric, 2700 threads per sqm
 • Pumppu: 600W sähköpumppu (CE-hyväksytty)
 • 3 värivaihtoehtoa, sininen, minttu ja pinkki
 • Pituudet 3, 4, 5, 6, 7 tai 8 metriä
 • Leveys 1 m ja korkeus 10 cm
 • Paino: 3,6kg/m2
 • 2 vuoden takuu

AirTrack Nordic Standard ilmavolttirata

AirTrack Nordic Standard on kovaan käyttöön suunniteltu huippuluokkainen ilmavolttirata. Tämä kestävä, tyylikäs ja turvallinen harjoitusalusta luo inspiroivat puitteet jokaiselle intohimoiselle liikkujalle!

 • Innostava alusta harjoitteluun ja hauskanpitoon: AirTrack Nordic Standard -ilmavolttirata on erinomainen harjoittelualusta, joka muistuttaa voimistelussa käytettävää joustolattiaa. Ilmavolttirata pehmentää maahantuloa ja mahdollistaa korkeammat pomput. AirTrack Nordic -ilmavolttiradat ovat muun muassa voimistelijoiden, cheerleadereiden, parkouraajien, trikkaajien ja muiden innokkaiden liikkujien suosimia harjoittelualustoja.
 • Huippulaadukas, kestävä ja turvallinen ilmavolttirata: AirTrack Nordicin tuotteissa on panostettu kestävyyteen, laatuun ja turvallisuuteen. Tämän ilmavolttiradan pintamateriaali on valittu tarkoin estämään liukastumisia, ja valmistukseen on käytetty vain parhaita myrkyttömiä raakamateriaaleja. AirTrack Nordic onkin ylpeä siitä, että se on markkinoiden ainoa Airtrack-valmistaja, jonka tuotteet eivät sisällä muovien pehmentämisessä usein käytettyjä terveydelle mahdollisesti haitallisia ftalaatteja. Erittäin vahva ilma- ja vesitiiviys on varmistettu siten, että patjan saumoja ei ole ommeltu, vaan ne on sulautettu yhteen ja peitetty ylimääräisellä kerroksella.
 • Nauti liikunnan ilosta missä tahansa: Yksi AirTrack Nordic -ilmavolttipatjan parhaita puolia on, että voit käyttää sitä miltei missä tahansa, sillä se sopii niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Voit kuljettaa AirTrackia helposti mukanasi, sillä pakkaukseen sisältyy kätevä säilytys/kantokassi.
 • Helppo täyttää mukana tulevalla sähköpumpulla: Ilmamaton täyttäminen hoituu erittäin nopeasti pakkaukseen sisältyvällä sähköpumpulla. Pumpun avulla voi myös säätää tarkasti juuri sopivan ilmanpaineen ja kimmoisuuden matollesi.
 • Lukuisia pituus- ja värivaihtoehtoja: Tämä Standard -ilmavolttirata on saatavana joko 3, 4, 5, 6, 7 tai 8 metrin pituisena. Jokaisessa vaihtoehdossa leveys on 1 metri ja paksuus 10 senttimetriä. Värivaihtoehtoina ovat minttu, sininen ja pinkki. Löydät siis varmasti juuri omaan makuusi ja käyttötarkoitukseesi sopivan ja luotettavan ilmavolttipatjan!

Koe huikeita treenihetkiä ja onnistumisen tunteita

Standard-ilmavolttirata on laatunsa ja kestävyytensä ansiosta erinomainen valinta kenelle tahansa, riippumatta siitä mikä suosimasi liikuntamuoto onkaan. Ilmavolttipatjaa käyttäessä vain mielikuvituksesi on rajana, ja voit todella päästää luovuutesi kukkimaan. Tähtää siis kohti uljaampia tavoitteita ja yllä uusiin korkeuksiin yhdessä AirTrack Nordicin kanssa.

Suunniteltu yhdessä urheilijoiden kanssa

AirTrack Nordicin ilmavolttipatjat sekä varusteet ovat suunniteltu yhdessä urheilijoiden kanssa. Valmistuksessa on panostettu kestävyyteen, turvallisuuteen ja miellyttävän käyttökokemuksen varmistamiseen. Ilmavolttipatjan mukana tulevan sähköpumpun ja kantokassin avulla patjan kuljettaminen ja täyttäminen on tehty todella helpoksi.

Korkeita pomppuja ja pehmeitä laskeutumisia

AirTrack-ilmavolttirata soveltuu monenlaisten temppujen, volttien ja hyppyjen tekemiseen. Alustana se antaa ilmavuutta ponnistuksiin, mutta samalla varmistaa myös turvalliset ja pehmeät laskeutumiset.

Ilmanpaine säädettävissä sähköpumpulla

Ilmavolttipatjan ilmanpainetta ja kimmoisuutta voit säätää juuri omaan käyttötarkoitukseesi sopivaksi pakkauksen mukana tulevan sähköpumpun avulla. Sähköpumppu on erittäin helppokäyttöinen, ja patjan täyttäminen sujuu nopeasti.

Liukastumisia estävä pintamateriaali

AirTrack Nordicin ilmavolttipatjoissa on käytetty turvallisia ja myrkyttömiä muovimateriaaleja, mitkä takaavat parhaan mahdollisen pidon erilaisia harjoituksia ja liikuntamuotoja varten. Pintamateriaali on valmistettu tarkoin estämään liukastumisia mahdollisimman tehokkaasti.

payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi