0€ toimitus yli 30€ tilauksiin
Nopea asiakaspalvelu

AirTrack Nordic Standard ilmavolttirata


 • Pituudet 4, 5 tai 6 metriä

 • Paksuus 10cm

 • Sähköpumppu ja ilmainen toimitus

299,90 €
Varastossa

0€ toimitus yli 30€ tilauksiin

Nopea asiakaspalvelu

Ostetaan usein tämän kanssa
 1. AirTrack Nordic Standard ilmavolttirata
  AirTrack Nordic Standard ilmavolttirata
 2. Airtrack Nordic kotisetti
  AirTrack Nordic kotisetti
  599,90 € 899,90 €
 3. AirTrack Nordic Connector
  AirTrack Nordic Connector
  29,90 €
Kokonaishinta:
299,90 €

AirTrack Nordic Standard ilmavolttirata

AirTrack Standard on valittavissa 4, 5 tai 6 metrin pituisena ja sen leveys on 1 metri ja paksuus 10 senttimetriä. Standardin värivaihtoehdot ovat sininen, pinkki tai minttu.

AirTrack Nordicin tuotteissa on panostettu kestävyyteen ja laatuun. Valmistukseen on käytetty vain parhaita myrkyttömiä raakamateriaaleja. Lisäksi saumoja ei ole ommeltu, vaan ne on sulautettu yhteen ja peitetty ylimääräisellä kerroksella parhaan ilmatiiviyden saavuttamiseksi.

AirTrack ilmavolttirata on ilmalla täytettävä voimistelualusta, joka sopii niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Laadukkaat valmistusmateriaalit ja tuotantotapa varmistavat sen ilma- ja vesitiiviyden. Ilmamatto on helppo täyttää ja tyhjentää mukana tulevalla sähköpumpulla. Käyttöönotto ja purkaminen vievät vain muutaman minuutin. Pumppu mahdollistaa lisäksi yksilöllisesti säädettävän ilmanpaineen/kimmoisuuden matolle.

AirTrack on lisäksi kätevä taittaa sekä rullata kasaan joten säilytys onnistuu helposti tilassa kuin tilassa. AirTrack muistuttaa voimistelussa käytettävää joustolattiaa, ja sitä käytetään mm. voimistelussa, cheerleadingissa, parkourissa, trikkauksessa ja kaikenlaisissa pompuissa ja volteissa.

Ilmavolttirata pehmentää maahantuloa ja mahdollistaa korkeammat pomput. Se vähentää pomppimisesta aiheutuvia ääniä ja sen pintamateriaali estää liukastumiset.

Käytön jälkeen puhdista ja kuivaa ilmavolttiradan pinta. Kun pinta on kuiva, aloita rullaus maton alalaidasta. Varmista, että matto on täysin kuiva ennen rullausta. Kun volttirata on rullattu kasaan, voit halutessasi esimerkiksi sitoa sen naruilla. Säilytä volttirata aina kuivassa paikassa.

Tuotetiedot:

 • Materiaali: PVC Tarpaulin, Double Wall fabric, 2700 threads per sqm
 • Pumppu: 600W sähköpumppu (CE-hyväksytty)
 • Mitat: 4m/5m tai 6m (pituus) x 1m (leveys) x 0.1m (korkeus)
 • Värit: sininen, minttu ja pinkki
 • Paino: 3,6kg/m2
 • 2 vuoden takuu
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista
payments-logo
© 2021 Hobbybox.fi