Core lihashuoltovasara


 • Tuotepäällikkö suosittelee. Todella laadukas lihashuoltovasara!

 • 20 hierontatasoa ja 4 erilaista hierontapäätä

 • Akun kesto noin 3 tuntia täydellä latauksella

69, 90 € 199,00
Varastossa (Määrä: 5+)
Tarjous voimassa vielä 3 päivää
Core lihashuoltovasara
Core lihashuoltovasara
kpl
Kiirehdi! Vain muutamia jäljellä!

Rajoitettu erä. Toimi nopeasti!

0€ toimitus yli 30€ tilauksiin

14 pv:n palautusoikeus

Ostetaan usein tämän kanssa
 1. Core lihashuoltovasara
  Core lihashuoltovasara
  Core lihashuoltovasara
  -129 €
  26.5. asti
  Kevään
  varaston
  tyhjennys
  Core lihashuoltovasara
 2. Core painonnostokengät, musta
  Core painonnostokengät, musta
  Core painonnostokengät, musta
  -49 €
  26.5. asti
  Kevään
  varaston
  tyhjennys
  Core painonnostokengät, musta
  79, 90 € 129,00
Osta pakettina ja säästä - 201,24
189,70 € 199,00 €

Tuotetiedot:

 • 20 hieronta/nopeustasoa
 • Neljä eri vaihdettavaa hierontapäätä
 • Toimii langattomasti
 • LCD-kosketusnäyttö
 • Nopeus: 1200-3300 rpm
 • Iskupituus: 10 mm
 • Mukana säilytyssalkku
 • Akku: 2500mAh, 12V
 • Akun kesto noin 3 tuntia täydellä latauksella
 • Latausaika: 2,5-3 h
 • CE- ja RoHS-hyväksytty laite
 • Nimellisteho: 20-30W
 • Paino: 0,8 kg

Core lihashuoltovasara

Lihasten- ja kehonhuolto saattaa usein kiireessä jäädä huomioimatta, mutta se on todella tärkeää palautumisen ja yleisen hyvinvoinnin kannalta. Lihashuolto menee tärkeydessään täysin samaan luokkaan kuin lepo ja ravinto. Lihasten jumiutuminen vaikuttaa verenkiertoon ja täten voi johtaa esimerkiksi jatkuvaan hartiaseudun särkyyn ja päänsärkyyn. Pitääksesi huolta kehostasi, lihasten palautumisesta ja yleisestä jaksamisesta, on lihashuoltovasara oiva ratkaisu. Core-lihashuoltovasara on alla lueteltujen monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta hyvinvointia kohentava apuväline kelle tahansa.

 • Tehostaa palautumista ja hyvinvointiasi: Tätä Coren eriomaista lihashuoltovasaraa voit hyödyntää esimerkiksi pitkän toimistopäivän päätteeksi tai rankan treenin jälkeen. Lihasten hieronta lihashuoltovasaralla avaa jumeja, lievittää kiputiloja ja nopeuttaa palautumista. Sen rentouttavat vaikutukset tekevät arjesta kivuttomampaa ja treenin jälkeisestä fiiliksestä entistä paremman.
 • Pitkäkestoinen akku ja mainiot säätömahdollisuudet: Core-lihashuoltovasaran 2 500-milliampeerituntinen akku mahdollistaa täydellä latauksella peräti kolme tuntia hierontaa. Lisäksi voit säätää kätevästi hierontatasoja ja valita 20 eri vaihtoehdosta juuri sopivan tason itsellesi. Akkua ei siis tarvitse olla jatkuvasti lataamassa ja hieronnan intensiivisyyttä on helppo vaihtaa lennosta.
 • Monipuoliset käyttömahdollisuudet neljällä eri hierontapäällä: Lihashuoltovasaran mukana tulee neljä erilaista hierontapäätä, mitkä ovat muodoiltaan pallo, haarukka, litteäpäinen ja pistopäinen. Eri vaihtoehdot mahdollistavat monipuolisen kehonhuollon ja lukuisten eri lihasten hieronnan. Tutustumalla eri hierontapäihin ja niiden käyttötarkoituksiin löydät varmasti juuri sopivan ratkaisun itsellesi.
 • Langaton ja kevyt: Rakenteeltaan Core-lihashuoltovasara on erittäin kevyt ja helppokäyttöinen. Painoa sillä on vain 800 grammaa ja voit käyttää sitä huoletta langattomasti. Käytettävyydeltään ja muotoilultaan tämä lihashuoltovasara istuu siis mukavasti käteen ja tarjoaa miellyttävän käyttökokemuksen.
 • Sopii myös treeniä edeltävään lämmittelyyn: Palautumisen ja lihasjumien avaamisen lisäksi lihashuoltovasaraa voi käyttää myös treeniä tai urheilusuoritusta edeltävään lämmittelyyn. Noin 30 sekunnin käsittelyajalla saat kohdistamiisi lihaksiin sopivasti lämpöä. Lihashuoltovasaralla voit siis nopeuttaa myös alkulämmittelyä.

Panosta palautumiseen, hajota arpikudosta ja lievitä kipuja

Tämä asiakkaidemme suosikkeihin lukeutuva Coren lihashuoltovasara on tehokas kehonhuollon väline sekä palautumisen että lihasjumien hoitamisen kannalta. Lisäksi sen avulla hajotat arpikudosta, parannat lihaskipuja, jäykkyyttä ja lihasten liikelaajuutta. Samalla myös käsitellyn alueen verenkierto paranee. Lihashuoltovasaran parhaita puolia on, että sillä pystyt kohdentamaan hieronnan hyvin tarkasti juuri sille alueelle, mihin haluat. Liikkujien, kuntosalitreenaajien ja urheilijoiden lisäksi lihashuoltovasara soveltuu hyvin myös istumatyötä tekeville, kun pitkäaikainen istumatyö tuottaa lihaskipuja ja -jäykkyyttä.

Neljä erilaista hierontapäätä ja 20 hierontatasoa

Core-lihashuoltovasaran avulla saat huollettua monipuolisesti kehosi erilaisia jumeja. Tässä lihashuoltovasarassa on peräti 20 hierontatasoa, joilla voit säädellä juuri sopivan intensiteetin todella herkistä jumeista aina paljon voimaa vaativiin huoltoihin. Lihashuoltovasaran mukana tulee neljä erilaista hierontapäätä, mitkä soveltuvat monille eri lihaksille. Ison 2 500 mAh akun tehostamana hierot ja huollat kehoasi kuntoon yhdellä latauksella jopa neljän kolmen tunnin ajan!

Mihin voit käyttää eri hierontapäitä:

 • Pallo: Kohdistettu hieronta hartia-alueen lihaksille, niskalle, pakaralihaksille sekä jaloille
 • Haarukka: Selkälihakset, pohkeet, reidet, nilkat ja käsivarren lihakset
 • Litteä: Reisilihakset, pakaralihakset ja rintalihakset
 • Pisto: Trigger-pisteiden hieronta, kämmenlihakset

Huolla kroppaasi laadukkaasti ja vähennä hierontakäyntejä

Kropan suorituskyvyn ja kivuttoman tilan saavuttaminen on tärkeää kenelle tahansa liikkujalle, salitreenaajalle tai urheilijalle. Core-lihashuoltovasara on suuri apu lihasten palautumiseen, kiputilojen lievittämiseen sekä jumiutuneiden lihasten avaamiseen. Hankkimalla lihashuoltovasaran vähennät samalla tarvettasi hierontakäynneille ja säästät kymmeniä tai jopa satoja euroja, kun ratkaisu kehonhuoltoon löytyy kätevästi kotoa.

Lämmitä lihaksia ennen treeniä

Palauttelun ja kiputilojen hoitamisen lisäksi lihashuoltovasara soveltuu erinomaisesti lihaksien lämmittämiseen ennen treeniä tai urheilusuoritusta. Lihasten lämmittäminen onnistuu kätevästi noin 30 sekunnin käsittelyajalla – tässä ajassa lihakset heräävät sopivasti, eikä ennen treeniä kannatakaan lihasta hieroa liian pitkään.

Kevyt rakenne

Core-lihashuoltovasara painaa vain 800 grammaa ja on ääneltään hiljainen, mikä tekee sen käytöstä entistä miellyttävämpää. Akku ei pääse loppumaan nopeasti, vaan voit hieroa jumeja auki jopa kolmen tunnin ajan. Lihashuoltovasaraa voit käyttää langattomasti ja sen mukana tulee kätevä säilytyssalkku, jossa kuljettaminen vaikkapa mukaan kuntosalille on helppoa.

payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi