Odo Älysormus 3, Musta

 • Laadukas älysormus kattavilla ominaisuuksilla
 • Unen mittaus, urheilutilat, sykkeen-, kehon lämpötilan- ja veren happipitoisuuden mittaus
 • Akun kesto 5-7 päivää
299,00 199, 00 € Säästät: 100,00 €
Varastossa
Tarjous voimassa vielä 2 päivää
Odo Älysormus 3, Musta
Odo Älysormus 3, Musta
kpl
Tuotetta saatavilla

Rajoitettu erä. Toimi nopeasti!

0€ toimitus yli 30€ tilauksiin

14 pv:n palautusoikeus

Ostetaan usein tämän kanssa
 1. Odo Älysormus 3, Musta
  Odo Älysormus 3, Musta
  Odo Älysormus 3, Musta
  -100 €
  23.6. asti
  Mega
  kesäale
  Odo Älysormus 3, Musta
 2. Trekker nastakengät musta, Koot 36-46
  Trekker nastakengät musta, Koot 36-46
  Trekker nastakengät musta, Koot 36-46
  -40 €
  23.6. asti
  Mega
  kesäale
  Trekker nastakengät musta, Koot 36-46
  59, 90 € 99,90
Osta pakettina ja säästä - 19,70
263,89 € 303,99 €

Tuotetiedot:

 • Väri: Musta
 • Materiaali: Ruostumaton teräs, nano-keramiikka
 • Paino: 8 g
 • Vedenkestävyys: 5ATM
 • Sovellus: Aizo Ring
 • Saatavilla olevat kielet: suomi, ruotsi, englanti, saksa, espanja, ranska, italia, hollanti, portugali.
 • Akku: 20 mAh
 • Käyttötuki: iOS & Android

Sormusten koot ja ympärysmitat/halkaisija:

 • 6: 52 mm / 16,5 mm
 • 7: 55 mm / 17,5 mm
 • 8: 57 mm / 18,2 mm
 • 9: 60 mm / 19,1 mm
 • 10: 63 mm / 20,1 mm
 • 11: 65 mm / 20,7 mm
 • 12: 68 mm / 21,7 mm
 • 13: 70 mm / 22,3 mm

Pakkauksen mitat:

 • Paino: 0,147 kg
 • Pituus: 10,7 cm
 • Leveys: 9,4 cm
 • Korkeus: 5,6 cm

Odo Älysormus 3, musta

Odo Älysormus 3 on paljon enemmän kuin vain koru; se on älykäs hyvinvointikumppanisi, joka kulkee kanssasi joka päivä. Tämä huipputeknologinen sormus on suunniteltu seuraamaan terveyttäsi ja hyvinvointiasi monipuolisesti, tarjoten samalla tyylikkään ja huomaamattoman muotoilun. Se mittaa kaikkea unen laadusta ja sykkeestä kehon lämpötilaan, ja sen avulla voit tehdä tietoisia valintoja paremman elämänlaadun saavuttamiseksi. Älä jätä hyvinvointiasi arvailujen varaan; anna Odo Älysormus 3:n auttaa sinua elämään terveellisemmin ja onnellisemmin.

 • Tarkka ja laadukas unenmittaus- ja seuranta: Odo Älysormus 3 ei ainoastaan mittaa unen kestoa, vaan tarkasti myös unen laatua. Se analysoi univaiheesi ja antaa sinulle tietoa siitä, kuinka voit parantaa unesi laatua. Odo Älysormus 3 kertoo sinulle muun muassa unen pituuden, syvän ja kevyen unen määrän, tärkeän REM-unen määrän ja ajan, jonka olit hereillä yöllä. Samalla sormus myös mittaa sykettäsi yön aikana. Kaikesta tästä tiedosta älysormus muodostaa myös pistejärjestelmällä toimivan arvosanan jokaisesta yöstäsi.
 • Kattavat urheilu- ja liikuntaominaisuudet: Tämä älysormus seuraa päivän aikana aktiivisuuttasi mukavan tarkasti. Sormus seuraa esimerkiksi askelmäärääsi, kuljettua matkaa ja kalorienkulutusta. Lisäksi Odo Älysormus 3:ssa on eri urheilutilaominaisuudet kävelemistä, juoksemista ja pyöräilyä varten. Älysormus seuraa ja pisteyttää aktiivisuuttasi, joten se kannustaa sinua entistä aktiivisempaan elämäntyyliin.
 • Erittäin kestävä akku: Tämän älysormuksen akun kesto on jopa viikko, mikä tarkoittaa, että voit käyttää sormusta jatkuvasti ilman, että sinun tarvitsee huolehtia sen lataamisesta kesken kiireisenkään viikon. Voit siis huoletta pitää sormusta sormessasi yhtäjaksoisesti pitkiäkin aikoja. Helppokäyttöinen laturi sisältyy pakkaukseen.
 • Esteettinen muotoilu: Sormuksen tyylikäs ja minimalistinen muotoilu tekee siitä sopivan kaikkiin tilanteisiin, olipa kyseessä sitten työpäivä tai juhlaillallinen. Kun olet tottunut älysormuksen pitämiseen, et enää pian huomaakaan sitä erityisemmin ja se kulkee koko ajan mukavasti sormessasi. Tämä ruostumattomasta teräksestä ja nanokeramiikasta valmistettu laadukas älysormus painaa vain kahdeksan grammaa!
 • Langaton synkronointi Aizo Ring -sovellukseen: Sormus synkronoituu langattomasti älypuhelimeesi ja Aizo Ring -sovellukseen. Sovelluksen avulla voit tarkastella kerättyä tietoa milloin tahansa ja missä tahansa. Kaikki älysormuksen hankkimat terveyteesi liittyvät tiedot kertyvät siis helposti saatavillesi yhteen paikkaan ja sovelluksen tarjoamien erilaisten graafien perusteella voit seurata minkälaista kehitystä aktiivisuudessasi ja hyvinvoinnissasi on tapahtunut. Aizo Ring -sovellus toimii niin Android- kuin iOS-käyttöjärjestelmillä.

Odo Älysormus 3 on luotettava hyvinvointikumppani kelle tahansa

Tämä älysormus on loistava valinta niin aktiivisimmillekin liikkujille kuin satunnaisemmin urheilua tai liikuntaa harrastaville henkilöille, sillä se sisältää myös kätevät urheilutilaominaisuudet. Odo Älysormuksen keräämä tieto auttaa sinua seuraamaan yleistä hyvinvointiasi. Älysormuksen keräämän tiedon avulla voit ryhtyä muuttamaan päivittäisiä valintojasi ja rutiinejasi, jotta voit paremmin ja tunnet olosi virkeämmäksi koko päivän läpi.

Älysormuksen hyödyt

 • Helppokäyttöisyys ja monipuolisuus: Aizo Ring -sovelluksen avulla voit seurata monia eri terveysindikaattoreita, kuten sykettä ja unen laatua. Lisäksi se tarjoaa kaikki tarvittavat ominaisuudet aktiivisuuden ja liikunnan seurantaan. Tämä tekee Odo Älysormus 3:sta erinomaisen työkalun erilaisiin elämäntyyleihin ja tarpeisiin.
 • Turvallisuus ja ennakoiva terveydenhuolto: Kehon lämpötilan ja veren happipitoisuuden mittaus antavat sinulle mahdollisuuden seurata terveyttäsi ja tunnistaa mahdolliset ongelmat ennen kuin ne muuttuvat vakaviksi. Odo Älysormus 3 auttaa siis sinua pysymään päivittäin tietoisena omasta terveydentilastasi ja hyvinvoinnistasi.
 • Sormuksella ohjaat myös musiikkia: Odo Älysormus 3:ssa on älykosketusominaisuus, jonka avulla voit esimerkiksi vaihtaa äänentoistolaitteestasi soivaa kappaletta. Tämän ominaisuuden avulla voit myös vaihtaa toisella laitteella pyörivää videota seuraavaan, vaihtamaan sivua e-kirjassa tai jopa ottamaan kuvia. Tämä älysormus on siis myös näppärä apuväline kotona tai lenkkipolulla.

Helppo unenlaadun analysointi

Unenlaadun seuranta on erityisen tärkeää hyvinvoinnillesi, koska me kaikki tarvitsemme kunnon yöunet. Sormus antaa sinulle yksityiskohtaiset tiedot unen laadusta, joka auttaa sinua tekemään tarvittavia muutoksia elämäntavoissasi. Täten voit panostaa siihen, että heräät jatkossa virkeämpänä ja jaksat päivien läpi paremmin.

Tarkka ja luotettava sykkeenmittaus

Sykkeen tarkka mittaus on välttämätöntä, erityisesti kun harrastat liikuntaa, urheilet tai harjoittelet paljon. Se auttaa sinua ymmärtämään, milloin olet rasittunut ja milloin voit työntää itseäsi lähemmäs kohti äärirajojasi.

Erinomainen kehon lämpötilan ja veren happipitoisuuden seuranta

Nämä kaksi ominaisuutta antavat sinulle kokonaisvaltaisen kuvan terveydestäsi. Ne voivat olla erityisen hyödyllisiä, jos tunnet olosi sairaaksi tai jos haluat seurata terveyttäsi tarkemmin. Näiden seurantaominaisuudet ansiosta voit huomata hyvinvoinnistasi asioita, joihin et ole aikaisemmin kiinnittänyt tarpeeksi huomiota.

Näin valitset sopivan kokoisen älysormuksen

Älysormusta, kuten mitä tahansa sormusta hankittaessa, on tärkeää valita sopivan kokoinen sormus. Älysormusta suositellaan käytettäväksi etusormessa, joten mittaathan sormuskokosi siis etusormesta.

Sormuksen tulisi istua sormeen sopivan napakasti, mutta siinä pitää olla myös hiukan väljyyttä, jotta sen saa liu’utettua sormen keskinikaman yli. Kun sormus on juuri sopivan kokoinen, on sitä mukava ja miltei huomaamaton käyttää.

Sormuksen kokoa selvittäessä on hyvä muistaa, että sormen koko vaihtelee päivän aikana. Siksi kannattaakin tehdä mittaus erikseen aamun, päivän ja illan aikana. Täten varmistat mahdollisimman tarkasti sopivan koon löytämisen. Myös lämpötilat ja vuodenajat voivat vaikuttaa sormen kokoon – lämpimässä lämpötilassa sormesi on yleensä hiukan paksumpi kuin kylmässä.

Suosittelemme tilaamaan Odo-sormusmitan ennen älysormuksen tilaamista. Mitan yhteydessä saat verkkokauppaamme 10 euron alekoodin, minkä voit hyödyntää tilatessasi Odo Älysormuksen.

No kuinka sitten mitata sormuksen kokoa, jos käytettävissä ei ole vanhaa sormusta tai työntömittaa? Kotikonstein mittaaminen onnistuu helposti nauhalla ja viivoittimella. Nauhana voi käyttää vaikkapa lahjanarua tai ohutta paperinpätkää. Nauhan sekä viivoittimen lisäksi mittaustyöhön välineiksi tarvitaan sakset ja kynä. Toimi siis näin:

1. Leikkaa lyhyt pätkä nauhaa ja kääri se mitattavan sormen ympärille sormesi leveimmästä kohdasta. Varmista, että nauha istuu hyvin eikä se ole liian löysällä tai kiristä.

2. Merkitse kynällä kohta, jossa nauhan päät kohtaavat. Tämän jälkeen levitä nauha suoraksi tasaiselle pinnalle. Mittaa sitten nauhan pituus merkkiin asti viivoittimella. Saamasi mitta on sormesi ympärysmitta.

3. Odo Älysormus 3 on saatavilla kahdeksassa eri koossa. Kokovaihtoehdot alkavat 52 millimetrin ympärysmitasta ja kokoja on saatavilla jopa 70 millimetrin ympärysmittaan saakka. Valitse tarjolla olevista vaihtoehdoista lähimmäs omaa ympärysmittaasi sopiva koko. Mikäli koko jää kahden koon välille tai olet epävarma oikeasta sormuskoosta, suosittelemme valitsemaan pienemmän koon.

payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi