Kuura Älykello FM1 V3, Musta


 • Uusi älykello kattavilla ominaisuuksilla

 • Sykkeenmittaus, unenseuranta ja viesti-ilmoitukset

 • Akun kesto jopa viikon

79, 90 € 299,00
Varastossa (Määrä: 5+)
Tarjous voimassa vielä 1 päivän
Kuura Älykello FM1 V3, Musta
Kuura Älykello FM1 V3, Musta
kpl
Tuotetta saatavilla

Rajoitettu erä. Toimi nopeasti!

0€ toimitus yli 30€ tilauksiin

14 pv:n palautusoikeus

Ostetaan usein tämän kanssa
 1. Kuura Älykello FM1 V3, Musta
  Kuura Älykello FM1 V3, Musta
  Kuura Älykello FM1 V3, Musta
  -219 €
  17.4. asti
  Mega
  kevätale
  Kuura Älykello FM1 V3, Musta
 2. Kuura+ Älykello WS
  Kuura+ Älykello WS
  Kuura+ Älykello WS
  -99 €
  17.4. asti
  Mega
  kevätale
  Kuura+ Älykello WS
  99, 90 € 199,00
 3. Kuura älykello Function F7 v2
  Kuura älykello Function F7 v2
  Kuura älykello Function F7 v2
  -119 €
  17.4. asti
  Mega
  kevätale
  Kuura älykello Function F7 v2
  199,00 79, 90 € Säästät: 119,10 €
Osta pakettina ja säästä - 360,27
259,70 € 299,00 €

Tuotetiedot:

 • Näyttö: 1,3” värillinen Full touch- kosketusnäyttö
 • Näytön resoluutio: 240 x 240 HD
 • Mitat: Kellotaulun leveys 47mm, Kellotaulun paksuus 12mm
 • Bluetooth: BT5.0
 • Sovellus: FitCloud Pro
 • Yhteensopivuus: Android 4.4 ja iOS 8.2 sekä niitä uudemmat käyttöjärjestelmät
 • Ominaisuudet: Terveydentilan seuranta (syke, verenpaine, veren happitaso. Huomio: Tulokset ovat vain viitearvoja ja niitä ei voida käyttää lääketieteellisiin tarkoituksiin), liikkeen seuranta (kalorikulutus, askeleet, etäisyys), unen seuranta (syväuni, kevyt uni, herääminen), ilmoitukset (puhelut, viestit yms.), sää, kello, herätys.
 • IP-luokitus: IP67
 • Akku: 300mAh
 • Akun kesto normaalissa käytössä: 4-7 päivää, valmiustilassa n. 15 päivää
 • Latausaika: 2h

Kuura Älykello FM1 V3, Musta

Kuura Älykello FM1 V3 on tyylikäs ja käytännöllinen älykello arki- ja liikuntakäyttöön. Sen avulla seuraat kätevästi aktiivisuuttasi ja hyvinvointiasi sekä saat ilmoitukset puhelimeesi tulevista viesteistä ja puheluista. Kaikki tämän älykellon keräämät tiedot liikkumiseen, hyvinvointiin, uneen ja urheiluharrastuksiin liittyen kertyvät yhteen paikkaan ja omien tavoitteiden saavuttaminen tuntuu täten huomattavasti helpommalta.

 • Loistava valinta arki- ja liikuntakäyttöön: Kuura FM1 V3 -älykellossa on kattavat aktiivisuuden seurantatoiminnot, joiden avulla keräät kätevästi hyödyllistä tietoa liikkumisestasi. Tämä tekee siitä ihanteellisen kumppanin monipuoliseen harjoitteluun ja auttaa sinua pysymään motivoituneena.
 • Huippuluokkainen hyvinvointiseuranta: Kello ei ainoastaan seuraa askelmääriä ja kalorienkulutusta, vaan myös unen laatua, sykettä ja veren happimäärää. Se antaa sinulle kattavan kuvan hyvinvoinnistasi ja auttaa tunnistamaan mahdolliset kehityskohteet.
 • Pitkä akunkesto ja helppo lataus: Kellon 300 mAh akku voi kestää jopa 4-7 päivää tai valmiustilassa 15 päivää, mikä tarkoittaa, että voit käyttää sitä huoletta ilman jatkuvaa lataamisen tarvetta.
 • Tarkka, upea ja laadukas HD-kosketusnäyttö: Kuura Älykello FM1 V3:ssa on helppokäyttöinen pyöreä 1,3-tuumainen kosketusnäyttö, jonka kellotaulun taustakuvaa voit muuttaa juuri omaan tyyliin sopivaksi. Resoluutioltaan näyttö on 240x240 HD-näyttö ja sen avulla kellon hallinta hoituu mukavan helposti. Saat näytölle ilmoitukset myös puhelimeesi saapuvista viesteistä ja puheluista.
 • Yhteensopivuus ja sovellus: Kuura Älykello FM1 V3 on yhteensopiva Android 4.4 ja iOS 8.2 sekä uudempien älypuhelinkäyttöjärjestelmien kanssa. Se käyttää FitCloud Pro- sovellusta, joka on helppokäyttöinen ja tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet datan analysointiin.

Kuura auttaa tekemään tavoitteistasi helpommin saavutettavia

Kuura on brändi, joka keskittyy aktiivisten ihmisten hyvinvoinnin ja suorituskyvyn parantamiseen. Tämä älykello on suunniteltu erityisesti niille, jotka haluavat seurata aktiivisuuttaan, tehdä arjestaan helpompaa ja saavuttaa tavoitteensa tehokkaammin. Se on kuin henkilökohtainen valmentaja ja avustaja ranteessasi.

Kuin henkilökohtainen valmentaja

Älykello toimii kuin henkilökohtainen valmentaja, joka seuraa suorituskykyäsi ja antaa palautetta reaaliajassa. Se auttaa sinua ymmärtämään, milloin on aika lisätä tehoa tai milloin on aika levätä. Lisäksi älykello kerää tietoa terveydestäsi ja hyvinvoinnistasi, kuten sykkeestä, unen laadusta ja stressitasoista, auttaen sinua tekemään tietoisempia valintoja päivittäisessä elämässäsi.

Tyylikäs älykello sopii käytettäväksi missä tahansa

Useat älykellot saattavat näyttää hieman yksinkertaisilta eikä kovin tyylikkäiltä. Kuura Älykello FM1 V3 on kuitenkin positiivisesti yllättävä poikkeus, sillä se sopii tyyliltään loistavasti erilaisiin hetkiin ja asukokonaisuuksiin. Tämän älykellon voit laittaa ranteeseesi huoletta niin lenkkipoluille kuin illanviettoihin.

Loistavat seurantaominaisuudet

Kellon monipuoliset seurantatoiminnot antavat sinulle kattavan kuvan hyvinvoinnistasi. Se ei ainoastaan mittaa askelmääriä ja kalorienkulutusta, vaan myös unen laatua, sykettä ja veren happimäärää. Tämä tarkoittaa, että saat kokonaisvaltaisen ymmärryksen terveydestäsi ja voit tehdä tietoisia valintoja päivittäisessä elämässäsi.

Erittäin kestävä akku

Kellon 300 mAh akku tarjoaa jopa viikon käyttöajan, mikä tarkoittaa, että voit keskittyä päivittäiseen toimintaan ja harjoitteluun ilman, että sinun täytyy huolehtia akun lataamisesta. Erittäin alhaisen virrankulutuksensa ja sykkeen sekä verenpaineen mittaustoimistojen ansiosta tämä älykello sopii mainiosti esimerkiksi ultralajeihin ja pitkille matkoille.

payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi