Hintalupaus

Haluamme olla aina edullisin

Hobbybox tarjoaa asiakkailleen verkkokaupastaan ostettavia tuotteita koskevan hintalupauksen. Mikäli löydät heti ostotapahtuman yhteydessä tuotteen muualta edullisempaan hintaan, Hobbybox hyvittää sinulle hintojen välisen erotuksen alla määriteltyä dokumentaatiota vastaan.

Saadakseen hintalupauksen mukaisen hyvityksen, asiakkaan tulee olla yhteydessä Hobbyboxin asiakaspalveluun välittömästi ostettuaan tuotteen.

Hintalupaus on voimassa ostohetkellä

- Hintalupaus kattaa kaikki kilpailevien yritysten suomalaiset verkkokaupat (suomalaisen yrityksen ylläpitämä tai .fi-domainin alla toimiva verkkokauppa).

- Hintalupaus on voimassa vain, mikäli edullisemmin myytävää tuotetta on heti saatavilla kilpailevassa yrityksessä samassa koossa ja muutoin vastaavassa muodossa kuin tuote, jota olet Hobbyboxista ostamassa. Tuote ei siis voi olla esimerkiksi loppuunmyyty. Tuotteen tulee lisäksi olla heti saatavilla, eikä tilattavissa pidennetyllä toimitusajalla. Kilpailijan hinnan on oltava saatavilla vähintään 24 tuntia.

- Tuotteen täytyy olla täysin sama (sama väri, koko, versio, malli sekä tuotteiden määrä pakkauksessa jne.)

- Hintalupaus ei koske Hobbyboxin omia hintoja taikka kampanjoita.

- Hintalupaus ei koske verkossa järjestettäviä huutokauppoja eikä kuluttajalle henkilökohtaisesti annettuja tarjouksia, kuten alennuskoodeja.

- Hintalupaus on voimassa myös kilpailijoiden kampanjatuotteille, mutta kampanjahinnan on oltava saatavilla kaikille kuluttajille. Hinnat, jotka edellyttävät jäsenyyttä, henkilökohtaisia alennuksia, tietyn kappalemäärän tilauksia tai ovat osa "osta kolme, maksa kaksi" -tyyppisiä kampanjoita, eivät kuulu hintalupauksemme piiriin.

- Teemme aina hintavertailun perustuen tuotteen kokonaishintaan. Tämä tarkoittaa sitä, että hinnoissa otetaan huomioon mahdolliset rahtikulut tai muut vastaavat kulut.

- Hintalupaus koskee yksityiseen käyttöön tulevia ostoja ja tilauksia. Esimerkiksi yrityksille tehtävät tilaukset eivät kuulu hintalupauksen piiriin.

- Hintalupaus ei koske malli- tai esittelykappaleina tai b-laatuisina myytäviä tuotteita.

- Hintalupaus ei koske seuraavien merkkien tuotteita: Singer, Stiga, Spalding, Harvia, Icebug, Metalcraft, Palram.

- Hintalupausta ei voi hyödyntää takuulla vaihdettuihin tuotteisiin.

- Hintalupausta ei voi hyödyntää jälkikäteen.

Hintalupauksen toteaminen

Saadaksesi hintalupauksen tulee sinun esittää asiakaspalvelullemme todiste alhaisemmasta hinnasta, esimerkiksi URL-linkki toiseen suomalaiseen verkkokauppaan sekä kuvakaappaus tuotteesta ja hinnasta. Lisäksi kuvakaappauksesta tulee käydä ilmi, että tuotetta on kuvakaappauksen ottohetkellä ollut saatavilla haluamassasi koossa ja versiossa.

Kun olet tehnyt tilauksen verkkokaupastamme; ole välittömästi oston jälkeen yhteydessä asiakaspalveluumme joko yhteydenottolomakkeellamme taikka sähköpostitse osoitteeseen info@hobbybox.fi. Jos olet yhteydessä sähköpostitse, otsikoi viestisi ytimekkäästi HINTALUPAUS.

Huomioi, että asiakaspalvelu ei välttämättä pysty vastaamaan yhteydenottoosi välittömästi.

Mikäli hintalupaushakemus hyväksytään, asiakaspalvelumme tekee sinulle jälkikäteen hyvityksen, jolloin saat tuotteen samaan hintaan kuin millä kilpailija on tuotetta myynyt.

payments-logo
© 2022 Hobbybox.fi