Leikkimökit

Leikkimökki on perinteinen jokaisen lapsen haaveilema unelma, jossa leikit pääsevät valloilleen!

Leikkimökissä lapsi järjestää kutsuja ja pääsee leikkimään kotileikkejä säällä kuin säällä. Mukana tulevilla ohjeilla leikkimökin rakentaminen onnistuu helposti ja vaivattomasti.

Samalla leikkimökki toimii pihan suloisena somistajana ja lapsen varttuessa ja leikkien jäädessä vähemmälle leikkimökki ajaa kauniin varaston asiaa.

TOIMITUS

Tämän kategorian tuotteiden toimitusaika on n. 5-10 arkipäivää.

Nouseva

Rajaa tuotteita

 1. Jungle Gym Crazy Playhouse -leikkimökki
  Jungle Gym Crazy Playhouse -leikkimökki
  749,00 €
  • Hassunkurinen leikkimökki
  • Kaikki tarvittavat osat ja ohjeet
  • Ilmainen kotiinkuljetus
 2. Nordic Play Leikkimökki Anna
  Nordic Play Leikkimökki Anna
  890,00 €
  • Perinteisen viihtyisä
  • Kaikki tarvittavat osat ja seikkaperäiset asennusohjeet
  • Ilmainen kotiinkuljetus
Nouseva

Jungle Gym Crazy Playhouse -leikkimökki

Jungle Gym Crazy Playhouse toimitetaan itse koottavana rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin. Mukana tulevilla ohjeiden avulla leikkimökin kasaaminen luonnistuu helposti.

Playhouse -leikkimökin runkomateriaalina on painekyllästetty puu. Tuote on testattu ja tutkittu lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9) sekä CE -hyväksytty.

Nordic Play Anna - leikkimökki

Anna on perinteinen ja viihtyisä leikkimökki, josta löydät varusteina kuistin, ikkunan ja ikkunallisen oven. Leikkimökki on valmistettu käsittelemättömästä 19 mm männystä ja toimitukseen kuuluu lisäksi lattia, kattohuopa ja seikkaperäiset asennusohjeet, joilla saat leikkimökin kätevästi kasattua.