Maksutavat

Meiltä voit ostaa turvallisesti! Hobbybox.fi tarjoaa kaikki yleisimmät maksutavat turvallisuudesta tinkimättä. Maksunvälittäjänämme toimii Klarna AB, joka on yksi suurimmista eurooppalaisista maksunvälittäjistä. Ostoskorissamme on 128-bittinen SSL-suojaus. Emme tallenna tai säilytä asiakkaiden maksukorttien numeroita.

Hobbybox.fi verkkokaupan maksutavat:

  • Maksukortit: Visa, Visa Electron, MasterCard tai American Express (Huom. tilausvaiheessa tehty katevaraus veloitetaan vasta kun tilaus on käsitelty)
  • Verkkopankki: Aktia, Danske Bank, Nordea, OP, S-Pankki, Säästöpankki
  • Klarna Lasku
  • Klarna erämaksu

 

Maksukortit

Voit maksaa verkkokaupassamme Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard ja Debit MasterCard -korteilla. Voit suorittaa korttimaksun Visa Electron ja Debit-korteilla, mikäli korttiisi on liitetty verkkomaksuominaisuus omassa pankissasi.

Maksatpa tilauksesi Visalla, MasterCardilla tai Visa Electronilla ostaminen on aina turvallista. Yrityksellämme ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukorttisi tietoja tallenneta järjestelmiimme. Kortinmyöntäjästä riippuen voit tarvita pankkitunnuksia vahvistaaksesi korttimaksun, joten mahdollisissa ongelmatilanteissa ota yhteyttä pankkisi asiakaspalveluun.

Verkkopankki

Kun käytössäsi on oman pankkisi verkkopankkitunnukset ja maksat Hobbybox.fi verkkokaupan ostoksia verkkomaksuna, siirryt sivuiltamme hetkeksi verkkopankkiin ja maksat tilauksesi suoraan omalta tililtäsi. Maksutapahtuman näet verkkopankkisi tilitiedoista.

Klarna Lasku

Klarna Laskulla saat ostoksillesi 14 päivää maksuaikaa.

Klarna Laskulla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. Klarna Laskulla et tarvitse ostamiseen maksukortin tietoja tai pankkitunnuksia. Tilaaminen onnistuu kätevästi henkilötiedoillasi. Saat ostamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä. Klarna Laskussa ei ole laskutuslisää. Saat siis 14 päivää maksuaikaa ilman lisämaksuja - maksat vain tuotteen hinnan. Laskun saatuasi voit päättää, maksatko sen yhdessä vai useammassa erässä. Päätöksen luoton myöntämisestä tekee aina Klarna. Alkuperäisen laskun voit ladata kirjautumalla Klarnan sivuille. Klarna Laskun maksuehdot löydät täältä.

Klarna erämaksu ja Klarna joustava erämaksu

Vaivattomasti maksuaikaa uusiin hankintoihin Klarnan erämaksulla.

Klarna erämaksulla et tarvitse ostamiseen maksukortin tietoja tai pankkitunnuksia. Tilaaminen onnistuu kätevästi henkilötiedoillasi. Klarna erämaksu on helppo ja turvallinen. Tarjolla on neljä maksuaikataulua – 3, 6, 12 ja 24 kuukautta. Avausmaksut alkavat 4,99 eurosta. Päätöksen luoton myöntämisestä tekee aina Klarna. Klarna erämaksun maksuehdot löydät täältä.

 

Laskulla ja erissä maksaessasi sinun tulee luovuttaa henkilötunnuksesi. Luotonantaja voi tarkistaa luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luoton niiden perusteella. Tilaus toimitetaan ainoastaan luotonottajan Väestörekisteriin ilmoitettuun osoitteeseen. Maksumuistutuksesta veloitetaan muistutusmaksu, alkaen 5 euroa sekä voimassa olevan korkolain mukainen viivästyskorko (viitekorko lisättynä 7 % lisäkorolla).

Luotonantaja Klarna erämaksussa on Klarna AB (Y-tunnus SE556737-0431). Jos sinulla on tiliin liittyvää kysyttävää voit ottaa yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun tästä.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

Klarnan yleiset luottosopimusehdot löydät täältä.

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot löydät täältä.

payments-logo
© 2021 Hobbybox.fi