Hintarysäys! Tarjoukset jopa -60%

Hobbyboxin hurja HINTARYSÄYS!
Sesongin ykköstuotteet huippuedullisesti! Tuotteita jopa -60% alennuksin!

Hintarysäyksestä teet upeita löytöjä huippuhinnoin! Tutki nyt kattavaa valikoimaamme ja ota hyöty irti kesä ja syys-tuotteiden huippuhalvoista hinnoista! Olethan nopea, sillä parhaat tuotteet viedään käsistä!

Lisäksi tarjoamme yli 30 € tilauksille ILMAISEN toimituksen!

Parhaat tarjoukset juuri nyt:Hintarysäyksen osto-opas:

Koti- tai mökkipihaan:

Pressutalli on erittäin kätevä tapa säilyttää mitä tahansa pihapiirissä säässä kuin säässä. Saat helposti ja kätevästi säilytettyä tavaroita kuten kottikärryjä, joita pihapiirissä käytetään jatkuvasti. Tyylikäs pressutalli on jokaisen pihapiirin ykkösvarusteita.

Frisbeegolf kori on jokaisen harrastajan unelma omaan pihapiiriin. Se on helppo asentaa minne tahansa, ja tekee harjoittelusta todella helppoa ja tehokasta. Muutamalla korilla rakennat helposti myös pienen radan omaan pihaasi tai vaikka lähipuistoon.

Urheilijalle:

Älykello mittaa tärkeimpiä elintoimintoja jatkuvasti. Se avulla näet vaivatta sykkeet sekä muut tärkeä luvut suoraan ranteesta. Tämä on monella tapaa todella kätevä keino pitää huolta siitä, että tarvittava määrä liikuntaa tulee tehtyä päivässä.

Kuura urheilukello yhdistettynä omaan kotikuntosaliin on täydellinen keino pitää itsestäsi huolta ilman, että täytyy lähteä täpötäyteen kuntosaliin odottamaan omaa vuoroa. Oman kotikuntosalin kokoat valikoimastamme näppärästi; meiltä löydät niin juoksumatot, kuntopyörät, levy- ja käsipainot, kuin raskaammatkin kyykkyhäkit ja -telineet.

Metsästäjälle:

Metsästyskausi on pian alkamassa, joten älä unohda tarkistaa omia välineitäsi. Valikoimastamme löydät erilaisia asekaappeja, joiden avulla järjestät aseesi nätisti turvalliseen ympäristöön poissa muiden ulottuvilta. Tarjoamme myös laajan valikoiman erilaisia riistakameroita jokaiseen tarkoitukseen.

Terassille:

Monille kesän terassi-illat ovat koko kesän kohokohta. Ne kuitenkin loppuvat Suomen säässä melko nopeasti. Asian ei kuitenkaan tarvitse olla näin! Laajasta terassilämmittimien valikoimastamme löydät jokaiseen terassiin sopivan lämmittimen, jonka avulla terassikelit jatkuvat pitkälle syksyyn, ellei jopa talveen! Terassilla roikkuvassa riipputuolissa on erittäin mukava istuskella niin kauan, kuin lämpöä riittää.

Lemmikeille:

Lemmikit ovat jokaisen kodin tärkeimpiä jäseniä, joten niiden ylläpito vaatii panostusta. Valikoimastamme löydät koiralle sekä piha-aitauksia, että kuljetushäkkejä edullisesti. Myös uudelle perheenjäsenelle tarjolla on eri kokoisia pentuaitauksia, joissa utelias pikkukaveri voi puuhailla vapaasti myös ilman jatkuvaa valvontaa.

Hintarysäyksestä löydät jokaiselle jotakin huikeisiin etuhintoihin! Osta omasi ja tee loppukesästä sekä alkusyksystä ikimuistoinen!


Tarvitsetko apua ostoksiin? - Me autamme!

Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluun laittamalla meille sähköpostia osoitteeseen info@hobbybox.fi

tai soittamalla numeroon +358 103 229 337 (Arkisin Ma-pe 9-15, hinta 8,4snt/min).

 
payments-logo
© 2021 Hobbybox.fi