Sähköpyörätuolit

Sähköpyörätuolilla varmistat turvallisen ja varman liikkumisen!

Kun pyörätuolilla liikkuminen ja käsittely vaikeutuu oleellisesti, tai kelaukseen vaadittavat toimintakykyedellytykset puuttuvat kokonaan, perusliikkumiseen on syytä ottaa mukaan sähköpyörätuolit.

Sähköpyörätuolilla helpotat liikkumistasi huomattavasti ja Hobbyboxista löydät laadukkaat ja helppokäyttöiset sähköpyörätuolit helpottamaan arkeasi!

Miksi meiltä?

Tilatessasi Hobbyboxista saat laadukkaat ja kestävät sähköpyörätuolit edulliseen hintaa. Kaikissa sähköpyörätuoleissamme on ilmainen toimitus! Toimitusaika tuotteille on 5-10 arkipäivää.

Nouseva

Rajaa tuotteita

 1. Sähköpyörätuoli Airwheel H3S
  Sähköpyörätuoli Airwheel H3S

  3 899,00 €

  2 899,00 €

  • Käytännöllinen sähköpyörätuoli
  • Taittuu kokoon vain yhdellä napin painalluksella
  • Ilmainen toimitus
 2. Sähköpyörätuoli Airwheel H8
  Sähköpyörätuoli Airwheel H8

  1 999,00 €

  1 499,00 €

  • Monikäyttöinen sähköpyörätuoli
  • Iso säilytyslaatikko
  • Ilmainen toimitus
Nouseva

Miksi ostaa sähköpyörätuoli

Sähköpyörätuoli helpottaa liikkumista ja arkea sisällä ja ulkona, kun manuaalipyörätuolilla toimiminen vaikeutuu esimerkiksi toimintakyvyn heikkenemisen myötä. Yhdellä latauksella voi sähköpyörätuolilla liikkua monia kilometrejä. Näin ulkoilu ja asioinnit kodin ulkopuolella sujuvat vaivattomasti.

Sähköpyörätuolimme ovat korkealaatuisia, luotettavia ja kestäviä. Niiden valmistajat hyödyntävät alan uusinta teknologiaa ja kehittävät tuotteitaan jatkuvasti vastamaan tämän hetkisiä standardeja.

Hobbyboxista löytyvillä sähköpyörätuoleilla saat suoritettua päivän askareet helposti ja kätevästi. Tuoleista löytyy helppokäyttöiset ohjaimet ja jarruttaminen on tehty todella helpoksi. Sähköpyörätuoleja voidaan työntää myös normaalien pyörätuolien tapaan.

Kaikki valikoimastamme löytyvät sähköpyörätuolit on valmistettu kevyestä, mutta erittäin kestävästi materiaalista, joka takaa pyörätuolille pitkän käyttöajan ja paremman kuomituskyvyn.