KUN TILAAT HOBBYBOX.fi

Me noudatamme säntillisesti kaikkia Suomen verkkokaupalle asettamia lakeja ja ohjeistuksia. Voit siis tilata meiltä huoletta tutustumatta toimitusehtoihin sen tarkemmin. Jos kuitenkin haluat lisätietoa, löydät sitä alta.

TOIMITUSAIKA

Toimitamme 98,5% tilauksista nopeasti ja luotettavasti 1-2 päivässä suoraan Vantaan keskusvarastoltamme. Saat lähetyksen seurantakoodin sähköpostiisi, kun toimitamme tilauksen.

Poikkeuksena tähän ovat suoratoimitustuotteet jotka eivät lähde omalta Vantaan varastoltamme, vaan suoraan yhteistyökumppaniemme varastoilta. Näihin kuuluvat mm. leikkitornit, biljardipöydät, pöytäjalkapallot, terassilämmittimet, pomppulinnat ja useimmat apuvälineet. Näiden toimitusaika on 5-10 arkipäivää.

TOIMITUSTAVAT JA -KULUT

Saat ILMAISEN toimituksen kuun teet vähintään 30e kertaostokset. Käytämme toimituksiin vain Postin nopeita ja luotettavia toimitustapoja. 

Economy 4,90€ Pakettitoimitus suoraan maan kattavimpaan Postin noupisteverkostoon. Voit valita haluamasti noutopisteen tilauksen yhteydessä. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi numeroon.
SmartPOST 4,90€ Pakettitoimitus suoraan SmartPOST -pakettiautomaattiin. Valitse haluamasi pakettiautomaatti tilauksen yhteydessä. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi numeroon.
Kotiinkuljetus alle 35kg 9,90€ Pakettitoimitus suoraan toimitusosoitteeseen. Posti on teihin yhteydessä ja voitte sopia toimitusajankohdan jopa klo 21 asti.
Kotiinkuljetus yli 35kg 29,90€ Kuljetus suoraan toimitusosoitteeseen. Posti on teihin yhteydessä ja voitte sopia toimitusajankohdan jopa klo 21 asti.