Asiakaspalvelumme auttaa teitä mielellään huoltoon, reklamaatiohin ja palautuksiin liittyvissä asioissa.

TAKUU JA REKLAMAATIOT

Kaikki valikoimiimme otetut tuotteet ovat tarkkaan harkittuja ja huolellisesti tutkittuja. Aina kaikki ei kuitenkaan mene niinkuin oli suunniteltu. Ratkaisemme nämä tilanteet mahdollisimman reilusti ja nopeasti. Kaikilla Hobbyboxista ostetuilla tuotteilla on vähintään 1 vuoden takuu. Asiakaspalvelumme auttaa teitä mielellään takuuasioissa. Tapauskohtaisesti voimme hyvittää tuotteen joko uudella tuotteella tai palauttamalla rahat.

ASIAKASPALAUTUS

Kaikilla Hobbyboxista tilatuilla tuotteilla on 14 päivän ilmainen palautusoikeus. Palautat tuotteen viemällä sen lähimpään postiisi ja pyytämällä asiakaspalautusta.* Tuotteen tulee olla uudenveroinen.

Palautusosoite:

Hobbybox.fi

Honkanummentie 2

01260 Vantaa

 

 

 

*Poikkeuksena tähän ovat suoratoimitustuotteet jotka tulevat suoraan yhteistyökumppaniemme varastoilta (jungle gym, hy-land, hortus, leikkimökit, pomppulinnat, biljardipöydät, pöytäjalkapallot, apuvälineet, juoksumatot) joissa toki on palautusoikeus mutta niitä ei palauteta meidän Vantaan varastollemme, ja näiden palautuksista meihin on oltava erikseen yhteydessä jotta voimme kontaktoida asianmukaista tavarantoimittajaa.